FCN-keeper trodser nyt pointtab med skarp udmelding: Vi tager hele lortet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCN-keeper trodser nyt pointtab med skarp udmelding: Vi tager hele lortet

27-årige Andreas Hansen har været i FC Nordsjælland siden januar 2022, i første omgang på en lejeaftale, der senere blev permanent.
27-årige Andreas Hansen har været i FC Nordsjælland siden januar 2022, i første omgang på en lejeaftale, der senere blev permanent. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
"Ja. Vi stepper op i de sidste par kampe, og så tager vi hele lortet."

Så skråsikkert svarede FC Nordsjælland-keeper Andreas Hansen, da han efter et nyt pointtab og 1-1 ude mod Randers blev spurgt, om han stadig tror på mesterskabet.

FC Nordsjælland kunne mandag aften have generobret førstepladsen i Superligaen med en sejr. Det kiksede, men alligevel er målmanden ikke så bekymret for resten af sæsonen.

"Jeg tænker kun på at jagte det mesterskab, det er det eneste, jeg har i hovedet."

"Vi tror på det, vi render rundt og laver hver dag," siger Andreas Hansen.

Kampen i Randers var særligt i første halvleg chancefattig og propfyldt med fejlafleveringer. Begge hold blev dog bedre efter pausen, og FCN pressede på for sejren mod slutningen.

Selv om den umiddelbare reaktion efter kampen var ærgrelse, mener Andreas Hansen, at der er gode ting at tage med.

"Vi var tættere på de tre point, end de var, men det kan vi selvfølgelig ikke bruge til noget. Vi fik ét point, og det må vi tage med."

"Efter at de scorede, fik vi hurtigt puttet bolden ind og gjorde det godt derfra," siger målmanden.

Den 27-årige keeper var også mellem stængerne for FC Nordsjælland, da holdet i sidste sæson kæmpede mod nedrykning. Ikke mange tippede før denne sæson klubben til at være en seriøs mesterskabsbejler.

"Det er gået den rigtige vej, og det skal vi være stolte af."

"Vi har intet at miste. Vinder vi mesterskabet - pissefedt. Bliver vi toer - så er det sådan, det er," siger Andreas Hansen.

På trods af den hurtige udvikling i klubben lægger målmanden ikke skjul på, at det ville være en skuffelse, hvis ikke det blev til et mesterskab.

"Selvfølgelig ville vi være skuffede, når vi er så tæt på."

"Det vil altid være vores egen skyld, det er klart. Vi havde et forspring, men det er ikke noget, vi grubler over nu."

"Nu må vi se, hvordan det ender. Det kan være, at pointet mod Randers bliver det vigtigste, vi tager," siger målmanden.

Holdet cheftræner, Johannes Hoff Thorup, tror også stadig på guldet, men vil ikke komme med en helt så klar melding som sin keeper.

"Hvis han kan ende med at få ret i, at vi vinder mesterskabet, så tænker jeg da, at det er ret fint meldt ud."

"Jeg har stor tro på de her drenge, og vi skal nok gøre mere end rigeligt for at være med til sidst. Jeg ser et hold, der har kvaliteten til at kunne være med," siger FCN-chefen.

FCN har i mesterskabsspillets tre første kampe kun fået fire point. Hverken pointhøsten eller spillet mod Randers fjerner dog Thorups tro på tingene.

"Mange momenter af det vi lavede, får mig til at tro på det. Vi havde flere chancer, og vi kunne også afgøre det til sidst, hvor vi havde to store chancer. Jeg så et hold, der har kvaliteten til at være med."

"Jeg er sjældent tilfreds, når vi ikke vinder, men jeg har sagt til drengene i omklædningsrummet, at jeg tror, det her point kan blive vigtigere, end hvad vi lige går og regner med"

"Der er noget viljestyrke i det hold her, som kan tage imod, når vi får en lussing en gang i mellem, og så slår vi ret hurtigt tilbage," siger Johannes Hoff Thorup.