FCK-træner efter nederlag i topbrag: FC Nordsjælland var en tand bedre

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-træner efter nederlag i topbrag: FC Nordsjælland var en tand bedre

FC Nordsjælland tog vigtigt skridt i guldduellen.
FC Nordsjælland tog vigtigt skridt i guldduellen.Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
FC København er ikke længere at finde allerøverst i superligatabellen. Holdet tabte 2-3 til FC Nordsjælland i mandagens guldbrag, og dermed generobrede Farum-klubben førstepladsen.

FCK-træner Jacob Neestrup erkender efter nederlaget, at FCN var det bedste hold på Right to Dream Park.

"Jeg synes, det var en lige kamp, men jeg synes, det var fortjent, at FC Nordsjælland vandt, for der var nogle afgørende sekvenser, hvor de var bedre end os."

"De var en tand bedre og fik brugt deres fart godt. De var dygtige til at drive bolden op gennem midten, var farlige på omstillinger og fik vendt spillet godt på os," siger Neestrup.

Ifølge FCN-træner Johannes Hoff Thorup vandt hjemmeholdet topkampen, fordi de vigtigste elementer i taktikken lykkedes.

"Jeg synes langt hen ad vejen, at vi lykkedes med at tage vare på bolden og fik sat nogle gode, lange angreb op, som var vores helt klare taktik."

"Det var det vigtigste for os at få til at lykkes, så det er jeg ret tilfreds med og begejstret over, at vi formåede," siger FCN-træneren.

Selv om FCN ligger på førstepladsen med fire spillerunder tilbage af Superligaen, ønsker holdets anfører Kian Hansen ikke at kalde Farum-klubben favorit til at vinde guld.

"Der er fire finaler tilbage, og vi skal tage én kamp ad gangen. Det er et kedeligt svar, men det er sådan, vi skal gribe det an," siger kaptajnen.

Hos FCK ser Jacob Neestrup fortsat positivt på muligheden for at snuppe guldet, men cheftræneren medgiver, at nederlaget til FCN gør det sværere.

"Jeg skal tro på mesterskabet, men det er klart, at når du ligger på førstepladsen med fem runder tilbage, er sandsynligheden, for at du bliver mester, større, end når du er på andenpladsen med fire runder tilbage."

"Men jeg er her for at tro på det, og jeg er her for at finde løsningerne til at vinde de kampe, vi skal. Der venter allerede en kamp på søndag, som vi skal have tre point i," afslutter FCK-træneren.