Dramatisk sejr i Randers gav AGF billet til mesterskabsspillet

Dramatisk sejr i Randers gav AGF billet til mesterskabsspilletProfimedia
AGF er klar til mesterskabsspillet efter et flot langskud af Mikkel Duelund og et straffespark af Patrick Mortensen var nok til at give AGF en fortjent 2-1 sejr over Randers på på Cepheus Park mandag aften.

Et intenst og duelpræget brag mellem Randers FC og AGF endte mandag aften med en 2-1-sejr til aarhusianerne på udebane i Superligaens 21. runde.

Holdene stod solidt over for hinanden i et generelt chancefattigt opgør, men AGF var bedst efter pausen, hvor Randers havde svært ved at true målet.

Med sejren er AGF sikret en plads i top-6 inden sidste runde af grundspillet, hvor holdet nu er på fjerdepladsen med 32 point.

Randers er på sjettepladsen med 29 point og skal selv forsøge at sikre sig pladsen i mesterskabsspillet i sidste runde ude mod AaB.

Kampens indledning bød på massevis af hårde dueller, og det medtagne græstæppe gjorde, at begge hold forsøgte sig med et meget direkte spil og lange bolde.

Randers FC - AGF
Randers FC - AGFOpta by Stats Perform

Halvlegen fortsatte uden store målchancer, men de to mandskaber fik en lang række dødbolde, som de to defensiver dog konstant fik blokeret ud af farezonen.

Et minut før pausefløjt tog AGF dog føringen. Udeholdets offensivspiller Mikkel Duelund drev bolden frem, og uden for feltet bragede han flot 1-0-føringen i kassen.

Anden halvleg var blot seks minutter gammel, da Randers-målmand Patrik Carlgren nedlagde AGF's Patrick Mortensen i feltet. Herfra kunne AGF-topscoreren sikkert bringe udeholdet på 2-0 fra straffesparkspletten.

I slutfasen fik Randers-forsvarsspilleren Carl Johansson sit andet gule kort og dermed rødt. Randers fik dog reduceret, da angriberen Alhaji Kamara scorede til 1-2, og trods et pres til sidst løb AGF med de tre point.