Brøndby-profil ser frem til storkamp i forårspremieren: Det er jo bare fedt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brøndby-profil ser frem til storkamp i forårspremieren: Det er jo bare fedt

Daniel Wass glæder sig til at komme i gang.
Daniel Wass glæder sig til at komme i gang.Profimedia
Daniel Wass glæder sig til at komme i gang med forårssæsonen, og det gør ham bestemt ikke noget, at de møder FC Midtjylland i allerførste kamp.

Superligaen er vendt tilbage efter et par måneders vinterpause, og allerede i første runde af det ny år får Superliga-elskerne en vaskeægte lækkerbisken, når Brøndby IF tager imod FC Midtjylland søndag aften. 

Det er rækkens to tophold, og vinderen af kampen kan altså indtage førstepladsen og presse sine konkurrenter yderligere. Det er jo ikke til at vide, hvor holdene står rent spillemæssigt efter så lang en pause, men Brøndbys rutinerede midtbanespiller Daniel Wass ser meget frem til en tidlig topkamp.

"Det jo bare fedt, at vi lægger ud med en topkamp. Det er de kampe, der er fede, mod de her tophold i Danmark. Vi skal give den gas på søndag, forhåbentlig foran et fyldt stadion, så det er bestemt en fed kamp at starte med," fortæller Daniel Wass til Brøndby IF's hjemmeside.

Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, er helt enig med sin midtbanedirigent, og ser frem til den svære opgave helt fra start.

"Det er meget fedt at starte med en kamp hjemme mod FC Midtjylland. At komme i gang med de sværest mulige opgaver og komme ud for at blive testet maks fra start af. Det er rigtig fint. Og så får vi en kamp, hvor vi går ud fra, at der kommer mange tilskuere. Det bliver en kamp med en masse nerver, en masse intensitet og to hold, der virkelig har meget at komme med. Så det bliver en fed kamp." Fortæller Jesper Sørensen til klubbens egen hjemmeside.

Kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland spilles søndag klokken 18:00, og du kan følge den her.