AGF-back har god fornemmelse i maven inden OB-kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF-back har god fornemmelse i maven inden OB-kamp

Opdateret
Mølgaard vil forlænge traumet for OB.
Mølgaard vil forlænge traumet for OB.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGF var svimlende tæt på at tabe alle tre point i sidste rundes kamp mod Silkeborg, men formåede dog at hive et enkelt point i land efter en højdramatisk affære. Søndag aften venter en kamp mod Striwerne fra OB, og AGFs Tobias Mølgaard tror på et godt resultat for århusianerne, selvom han mener, at OB har spillet bedre, end deres pointsnit fortæller.

Med kun en sejr i de første fire kampe og fire point i det hele taget, så er det ud fra tabellen en lidt undervældende start på sæsonen for det fynske storhold. Men Tobias Mølgaard, der sammen med AGF spiller søndag aften i Odense, ser positive takter fra et OB-mandskab, der har ændret udseende i forhold til sidste sæson. 

"Det er et godt fodboldhold, der venter os med spændende individualister. Der er mange nye på OB-holdet i forhold til sidste kamp som vi skal lære at kende. Og de har set gode ud her i starten af sæsonen, så det bliver en spændende og fed kamp, hvor vi ser frem til at måle os med OB," siger Mølgaard til AGFs hjemmeside.

Forsvarsspilleren mener, at AGF bare skal fortsætte, som de har gjort hidtil, dog med en større kynisme end i skuffelsen mod Silkeborg på hjemmebane. De skal tage kampen "til sig" og gå offensivt til stålet. Det bragte da også AGF to sejre over OB i sidste sæson, men det tror Mølgaard ikke påvirker fynboerne mentalt.

"Det er en god bagage, at vi viste i sidste sæson, hvordan man vinder over OB. Så vi tager derned med en god følelse. Når man kommer et sted, hvor man før har fået point og sejre, så har man også en god følelse, når man går på banen - det kan vi i hvert fald bruge til noget, men det er nok ikke noget OB’erne tænker så meget over. De skal ud og vise hjemmepublikummet, hvad de kan med deres nye spillere. Og det er så vores opgave, at gøre det vanskeligt for dem endnu engang," siger Mølgaard.

Kampen spilles klokken 20.00 og kan følges på Flashscore