Steinlein afviser Randers-træner er uambitiøs løsning: Thomasberg er den hidtil dyreste FCM-træner

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Steinlein afviser Randers-træner er uambitiøs løsning: Thomasberg er den hidtil dyreste FCM-træner

Steinlein afviser Randers-træner er uambitiøs løsning: Thomasberg er den hidtil dyreste FCM-træner
Steinlein afviser Randers-træner er uambitiøs løsning: Thomasberg er den hidtil dyreste FCM-trænerProfimedia
FC Midtjylland afviser, at det er uambitiøst at ansætte Thomas Thomasberg som cheftræner. Tværtimod, lyder det fra FCM-direktør Claus Steinlein, der hostede op med et pænt beløb for at købe Thomasberg fri hos rivalen Randers FC,

"Selvfølgelig er det ikke uambitiøst. Thomasberg er en træner med mange års erfaring i Superligaen. Han har vist, at han kunne gøre det med det budget og den trup, der er i Randers."

"Jeg synes, det er meget ambitiøst at få trukket ham hertil. Med den pris, vi har givet, så er han i hvert fald den dyreste træner, vi nogensinde har hentet. Så det er jo ambitiøst i sig selv", siger Steinlein.

Ifølge medierne Ekstra Bladet og Tipsbladet har FCM betalt i omegnen af seks millioner kroner til Randers for Thomasberg.

Steinlein erkender, at Randers var i stand til at presse prisen op.

"Vi følte, det var det rigtige. Nogle gange bruger man mange penge på dygtige fodboldspillere, men vi følte, at det lige nu var vigtigst at få Thomasberg."

"Det udnyttede Randers flot til at få en god pris ud af det. Så ja, det har kostet nogle penge", siger Claus Steinlein.

Han oplyste også, at Thomasberg nok ikke skal regne med at råde over anfører Erik Sviatchenko meget længere. Han er på det seneste rygtet til en MLS-klub.

"Lige så hemmeligt, som Thomasberg blev præsenteret her, så kan vi nok sige, at det godt kan være, at det ender der", siger Steinlein.

Direktøren henviser til, at nyheden om Thomasberg som FCM-træner havde kørt i mange medier hele torsdagen.

Ud over Sviatchenko kommer Pione Sisto heller ikke tilbage i FCM-varmen, efter at kantspilleren er raget uklar med flere trænere i den seneste tid.

"Det er en beslutning, vi har truffet som klub. At Pione Sisto ikke er en del af førsteholdstruppen. Sammen med hans rådgivere skal vi finde ud af, hvordan vi bedst forløser ham, og det er lige nu ikke i FC Midtjylland. Det ændrer sig ikke, fordi vi skifter cheftræner."

"Vi har haft tre cheftrænere, der alle har ønsket, at han ikke skulle være en del af truppen. Så det er en klubbeslutning, og den har vi stadigvæk", siger Steinlein.

Helt afskrevet er Sisto dog ikke.

"Det skal man passe på med at sige, for der har jeg været i gamet længe nok. Han er der i hvert fald ikke i de næste mange kampe, og så er det op til Pione at bevise, om han vil være en del af det", lyder det fra Steinlein.