OB-anfører Jeppe Tverskov afslører: Er i dialog om forlængelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

OB-anfører Jeppe Tverskov afslører: Er i dialog om forlængelse

Der nærmer sig muligvis en afklaring om Jeppe Tverskovs fremtid.
Der nærmer sig muligvis en afklaring om Jeppe Tverskovs fremtid.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der er kun lidt over to måneder tilbage af OB-anfører Jeppe Tverskovs kontrakt.

Men selv om tiden er ved at løbe ud, forsikrer Tverskov, at han og klubben er i dialog om en ny aftale.

"Der er en dialog kørende. Vi kører dialogen internt, og så skal der jo nok komme noget ud på et tidspunkt. Men det er ikke noget, vi melder ud her," siger Tverskov.

Han var en del af et OB-comeback mandag aften hjemme mod Lyngby, hvor hans hold var bagud 0-2, men fik vendt resultatet til 2-2. Alligevel er han ikke helt tilfreds med, at det ikke blev til tre point.

"Det er frustrerede. Specielt med den første halvleg, vi leverede. Men vi brændte også et straffespark, vi pressede på, og vi følte, at vi skulle kunne tage tre point i sådan en kamp."

"Men vi er også klar over, at vi kom tilbage fra at være bagud med to," siger han.

Det var en kamp, der var åben i begge ender. Tilskuerne havde fornøjelsen af at se fire mål, en VAR-forseelse, et brændt straffespark og et hav af chancer.

Jeppe Tverskov anerkender, at kampen har været underholdende for seerne, men han er ikke tilfreds med, at kampbilledet blev sådan.

"Vi ville gerne have haft, at kampen blev lidt mere kontrolleret. Det, der var frustrerende, var de mange personlige fejl. Kampens rytme røg helt ud, fordi vi lavede så mange fejl."

"Det er irriterende, når man er kontrollerende midtbanespiller som mig. Men kampen har nok været sjov at se på."

Også OB-cheftræner Andreas Alm var frustreret over, at det ikke blev til tre point til kampens hjemmehold mandag aften, men er også glad for, at OB fik et point med.

"Kampen så skidt ud fra min side. Specielt i første halvleg var vi ikke gode nok på bolden og tillod for mange chancer. Men vi kunne også have tabt 0-2," påpeger Andreas Alm.