Isaksen vil have topscorer-titel: Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, den ikke betyder noget

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Isaksen vil have topscorer-titel: Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, den ikke betyder noget

FCMs Gustav Isaksen jubler, efter han har scoret til 1-0 under superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF
FCMs Gustav Isaksen jubler, efter han har scoret til 1-0 under superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IFBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Efter 3-0 sejren over Silkeborg, hvor Gustav Isaksen scorede to mål, ligger FC Midtjyllands ombejlede stjene-angriber nu på en delt førsteplads om topscorer-titlen i Superligaen med AGFs Patrik Mortensen, begge har scoret 11 mål.

Og Isaksen er fast besluttet på at den titel skal være hans, når sæsonens sidste kamp er spillet. Det siger han i et interview med Viaplay.

"Det er klasse at score to, men jeg skulle have scoret et mål mere, så jeg kunne have været alene på toppen af topscorerlisten."

"Jeg gør, hvad jeg kan for at blive deroppe, men det var virkelig fedt.  Det kunne være sjovt at blive topscorer, så det ville være løgn at sige, hvis det ikke betød noget, men vi skal først og fremmest blive ved med at vinde kampen, og så må topscorertitlen være andenprioritet."

"Jeg har en stor tro på, at jeg bliver topscorer, men det er sindssygt dygtige spillere, jeg ligger der sammen med, og de kommer også til at lave flere mål, så jeg skal heller ikke stoppe", fortæller Gustav Isaksen til Viaplay.