Juventus vender tommelfinger nedad for verdensmester, Di María må se sig om efter en ny klub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Juventus vender tommelfinger nedad for verdensmester, Di María må se sig om efter en ny klub

Den erfarne fodboldspiller er blevet overflødig i Juventus.
Den erfarne fodboldspiller er blevet overflødig i Juventus.Profimedia
Ángel Di María (35) stopper højst sandsynligt i Juventus efter denne sæson. Verdensmesteren fra Qatar underskrev en etårig kontrakt i sommer, og ledelsen i den "gamle dame" er angiveligt ikke interesseret i at forlænge den.

Oplysningerne kommer fra journalisten Romeo Agresti. Den argentinske fodboldspiller, som ankom til Torino gratis fra PSG sidste sommer, siges allerede at overveje andre muligheder og forbereder sig på sin afgang i juli.

Di María har ikke haft en ideel sæson i Juventus-trøjen. Selvom han ved flere lejligheder har vist glimt af sit talent, har han været plaget af skader. Han har spillet i alt 38 kampe, lavet syv assists og scoret otte mål. Men for Juventus' ledelsen har spillerens alder, løn (omkring 7 millioner EURO pr. sæson, samt hans ustabile præstationer vejet tungt.

"Bianconeri" ønsker at opbygge et hold omkring yngre spillere med lavere lønninger i næste sæson, fordi de på grund af pointfradraget højst sandsynligt ikke vil deltage i Champions League, hvilket vil kunne mærkes på deres budget.

Di Marías skadeshistorik.
Di Marías skadeshistorik.Flashscore