Vardy redder et point i bundgyser i Leeds: Dansk keeper med vilde redninger

Jamie Vardy blev i 2020 topscorer i Premier League. Dengang scorede den nu 36-årige englænder 23 mål.Oli Scarff/AFP
Der bliver kæmpet hårdt for hvert eneste point i bunden af Premier League.

Det gjorde der også, da Leicester spillede 1-1 ude mod Leeds. Det var Leicester-angriberen Jamie Vardy, der scorede efter 80 minutter, så det endte uafgjort i bundgyseren.

Det ene point rykker ikke for alvor noget for de to klubber, der hænger fast i bunden og begge er placeret lige over nedrykningsstregen.

Leicester har 29 point efter 33 kampe som nummer 17, mens Leeds har et enkelt point mere en placering højere oppe.

Lige under dem og dermed også under nedrykningsstregen befinder Everton sig med 28 point for en kamp færre.

Backen Victor Kristiansen og keeperen Daniel Iversen spillede hele kampen for Leicester, mens Rasmus Nissen Kristensen var bænket for Leeds.

Leeds-kantspilleren Luis Sinisterra headede 1-0-målet i kassen efter 20 minutter.

Den stilling holdt længe. Men efter 80 minutter udlignede Leicester-angriberen Jamie Vardy til 1-1 i den intense kamp.

I optakten til målet blev Vardys angrebsmakker Kelechi Iheanacho skadet. Men Iheanacho fik alligevel sendt bolden videre til James Maddison, der stod for assisten til Vardy.

Daniel Iversen diskede op med et par vigtige redninger undervejs. Blandt andet da han stod i vejen for et hovedstød fra tæt hold af Marc Roca få minutter før tid.

I tirsdagens tidlige kamp vandt Wolverhampton 2-0 hjemme over Crystal Palace og tog et stort skridt mod overlevelse.

Den danske landsholdsspiller Joachim Andersen var uheldig at score selvmål, så Wolverhampton kom foran 1-0 efter bare tre minutter.

Bolden ramte knæet på Joachim Andersen, så bolden gik ind via overliggeren. Joachim Andersen blev skiftet ud i pausen med en skade.

I tillægstiden øgede hjemmeholdets Ruben Neves til 2-0 på et straffespark. Både Crystal Palace og Wolverhampton har 37 point efter 33 kampe.

Aston Villa vandt i tirsdagens sidste kamp 1-0 hjemme over Fulham.