Tottenham taber for tredje gang i træk i Premier League: Højbjerg spillede en time

Ollie Watkins er i vanvittig form for Villans for tiden.
Ollie Watkins er i vanvittig form for Villans for tiden.AFP
Efter en imponerende indledning på sæsonen med ti kampe uden nederlag har Tottenham tabt pusten totalt i Premier League.

Hjemme mod Aston Villa blev det til det tredje nederlag i træk for Tottenham, der søndag tabte 1-2 på eget græs.

Med sejren overhalede Aston Villa faktisk netop Tottenham i tabellen. Aston Villa er nu nummer fire med 28 point efter 13 kampe. Tottenham har to point færre på femtepladsen.

Tottenham fik den bedste start på kampen, og hjemmeholdet spillede klart bedst i den første halve times tid.

Efter 22 minutter hamrede den argentinske midtbanespiller Giovani Lo Celso bolden ind bag Aston Villa-keeperen og landsmanden Emiliano Martínez.

Ti minutter senere kom Pierre-Emile Højbjerg på banen for Tottenham, da Rodrigo Bentancur udgik med en skade efter en hård tackling af Aston Villas kantspiller Matty Cash.

Aston Villa udlignede i første halvlegs tillægstid. Det var den spanske stopper Pau Torres, som headede bolden i nettet.

Tottenham var i forvejen uden den karantæneramte midtbanespiller Yves Bissouma samt de skadede midtbanespillere Pape Sarr og James Maddison.

Det skulle vise sig at blive endnu værre for Tottenham i anden halvleg.

For mens Tottenham brændte den ene chance efter den anden, var Aston Villa skarpere i søndagens kamp.

Aston Villa-angriberen Ollie Watkins, der havde fået annulleret et mål for offside i første halvleg, viste høj klasse, da han sparkede bolden i nettet til 2-1 efter en time.

I resten af opgøret ledte Tottenham efter en udligning, men den kom aldrig.

Højbjerg havde et kvalificeret skudforsøg fra distancen efter 73 minutter, men Martínez diskede op med en redning.

Tottenham kom frem til flere chancer i slutfasen, men ofte stod hjemmeholdets spillere i offside, eller også brændte de mulighederne.