Tidligere topdommer skal hjælpe Premier League klub i kamp mod kontroversielle kendelser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere topdommer skal hjælpe Premier League klub i kamp mod kontroversielle kendelser

Den tidligere dommer Mark Clattenberg har sluttet sig til Forest i en rådgivende rolle.
Den tidligere dommer Mark Clattenberg har sluttet sig til Forest i en rådgivende rolle.Profimedia
Den tidligere Premier League-dommer Mark Clattenburg er blevet ansat som "dommer-analytiker" hos Premier League klubben Nottingham Forest.

Til Daily Mail siger han: "Det er ikke usædvanligt, at klubber i andre lande bruger dommerkonsulenter, selvom Premier League mig bekendt aldrig har taget denne idé til sig.

"Indtil nu, fordi jeg kommer til at arbejde med Forest under titlen 'match and performance analyst'.

"Jeg skal hjælpe med at forstå, hvordan og hvorfor visse beslutninger bliver truffet, forberede dem på de dommere, der skal dømme deres kampe, og et af mine andre hovedmål bliver at forbedre forholdet mellem klubben og PGMOL.

"Det er ingen hemmelighed, at Forest har været udsat for kontroversielle kendelser i denne sæson. Der var Ivan Toneys mål for Brentford, da han flyttede bolden og dommerens skum, før han scorede på frisparket.

"Der var det hårde røde kort til Joe Worrall og straffesparket for en tilsyneladende forseelse af Danilo mod Manchester United.

"Der var Willy Boly, som fik sit andet gule kort mod Bournemouth, selvom han vandt bolden. Der var det manglende straffespark, da Taiwo Awoniyi blev fældet af Newcastles målmand Martin Dubravka.

"Det er ikke ubetydelige hændelser, når man er en klub, der forsøger at blive i Premier League", siger Mark Clattenburg således.