Thomas Frank vil ikke sælge Toney i januar: Jeg synes, han er fantastisk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomas Frank vil ikke sælge Toney i januar: Jeg synes, han er fantastisk

Brentford-manager Thomas Frank og Ivan Toney
Brentford-manager Thomas Frank og Ivan ToneyReuters
Brentfords manager Thomas Frank kan ikke vente med at få angriberen Ivan Toney tilbage fra sin otte måneder lange karantæne, og den danske træner sagde fredag, at han ikke ønsker at sælge Premier League-klubbens bedste målscorer i januar.

Toney scorede 20 ligamål for Brentford i sidste sæson - kun overgået af Erling Haaland og Harry Kane - men blev udelukket i maj efter at have indrømmet 232 overtrædelser af det engelske fodboldforbunds bettingregler.

Angriberen kan ikke spille for hverken klub eller land før den 16. januar 2024, men han fik lov til at genoptage træningen i september.

På trods af hans fravær hele sæsonen har britiske medier sat ham i forbindelse med et stortskifte væk fra Brentford, når transfervinduet åbner i næste måned.

"Er han klar til at spille? Åh ja, helt sikkert. At få Ivan tilbage vil være som at skrive kontrakt med en utrolig god angriber, som har bevist sit værd i Premier League. Det ser vi frem til," sagde Frank til journalisterne.

"Jeg vil virkelig, virkelig gerne beholde ham. Som træner vil jeg gerne have mine bedste spillere med mig hele tiden. Fra mit perspektiv vil jeg ikke sælge ham, for jeg synes, han er fantastisk."

Brentford har kæmpet på banen uden deres talisman og er faldet helt ned til 14. pladsen i tabellen på grund af skader.

De har også mistet også denne sæsons topscorer Bryan Mbeumo til en ankelskade, der krævede operation, og Frank sagde, at Toney også så frem til at hjælpe klubben.

"Sidste år var der tre spillere, der scorede mere end 20 mål i Premier League, og han var en af dem," sagde Frank.

"Jeg nyder ham hver dag og ser frem til endelig at bruge ham. Ivan er en Brentford-spiller. Der er ingen bud, og jeg vil beholde ham."