Ten Hag glædes over tilbagevendte kræfter på træningsbanen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag glædes over tilbagevendte kræfter på træningsbanen

Manchester Uniteds Erik ten Hag
Manchester Uniteds Erik ten HagReuters
Manchester Uniteds Casemiro, Lisandro Martinez og Luke Shaw er vendt tilbage til træning og kan være til rådighed til søndagens Premier League-kamp mod Tottenham Hotspur, sagde manager Erik ten Hag fredag.

United har været plaget af skader i denne sæson og ligger på ottendepladsen i tabellen, ni point efter Arsenal på fjerdepladsen. De afsluttede sidste år med et 2-1-nederlag til Nottingham Forest, hvilket fastholdt presset på den hollandske manager.

"Det er positivt, at de er tilbage på træningsbanen, og de vil vende tilbage til holdet og derefter til 100% kampform," sagde Ten Hag på et pressemøde.

"Vi har flere valgmuligheder i dette øjeblik i truppen til at stille med en start-11'er og have en bænk, der er stærkere.

"Christian Eriksen er tilbage, Antony er tilbage, Amad Diallo er tilbage."

Den franske angriber Anthony Martial, som har siddet ude i mere end en måned med en ukendt sygdom, er stadig ikke til rådighed.

"Vi ønsker, at spillerne skal være fit, og det er han ikke lige nu," siger Ten Hag. "Vi er nødt til at gøre ham klar, det er også hans job."

Manageren sagde ikke meget om Jadon Sancho, da han blev spurgt om angriberens tilbagevenden til Borussia Dortmund på lån. Sancho fik kun tre kampe i denne sæson efter et offentligt skænderi med sin manager.

"Jeg håber, han har det godt, og jeg ønsker ham held og lykke," sagde Ten Hag.

Den britiske milliardær Jim Ratcliffe, som indgik en aftale om at overtage en minoritetsandel i Manchester United i sidste måned, forventes at overvære søndagens kamp på Old Trafford mod Spurs, som ligger nummer fem i tabellen med 39 point, seks efter førerholdet Liverpool.

Følg kampen med Flashscore.