Pochettino opfordrer Chelsea til at være mere kliniske foran mål

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Pochettino opfordrer Chelsea til at være mere kliniske foran mål
Pochettino opfordrer Chelsea til at være mere kliniske foran mål
Pochettino opfordrer Chelsea til at være mere kliniske foran mål
Profimedia
Chelsea gør alt, hvad man kan forvente af et top fire-hold, bortset fra at finde vej til netmaskerne, sagde manager Mauricio Pochettino fredag.

Selvom Chelsea har brugt flere penge end nogen anden klub i Europa i den forgangne sæson, ligger de på 14. pladsen i Premier League med fem point efter fem kampe og har kun scoret fem mål.

Pochettino sagde, at han ikke var frustreret over, at London-klubben har 12 spillere på sidelinjen med skader, men at de nok fortjente flere point.

"Vi skal være mere kliniske foran mål og konvertere chancer til mål. Det er det vigtigste," sagde Pochettino til journalisterne forud for søndagens hjemmekamp mod Aston Villa.

"I alle data er vi i top fire. Men foran mål ligger vi i bunden, og det er derfor, vi ikke har fået de point, vi fortjener. Fodbold handler om at vinde kampe.

"Jeg er skuffet, fordi jeg synes, at mange hold med færre chancer scorer mere. Det er derfor, vi har det dårligt, spillerne fortjener mere. Den eneste måde at opnå det, vi ønsker, er at blive ved med at presse på, blive ved med at spille."

Chelsea kvalificerede sig ikke til at spille i nogen europæisk turnering i denne sæson, og Pochettino sagde, at det havde givet holdet tid til at restituere.

"Det har været godt at få spillerne tilbage fra landskampspausen. Omstændighederne har givet os tid til at arbejde, og vi har haft en rigtig god uge," siger han.

"Det er en tid, der selvfølgelig er svær for fansene, fordi de er vant til at være i Europa, men vi er nødt til at drage fordel af situationen."

Pochettino sagde, at rekordindkøbet Moises Caicedo træner med efter at være vendt tilbage fra en knæskade, men at han vil blive vurderet på lørdag, mens Marc Cucurella er kommet sig over en feber.

Han sagde også, at Chelseas angriber Armando Broja er kommet sig helt efter en operation i det forreste korsbånd og kan være med i weekenden.

"Det er efter ni måneders fravær, så vi kan lægge lægge for meget pres på ham," sagde den argentinske chef.

"Ansvaret må ligge hos holdet og den kollektive indsats. Vi kan ikke forvente, at Broja scorer med hver eneste berøring, han har brug for tid."

Følg kampen med Flashscore.