Nordirsk AGF-målmand: Jeg forsøger at rette op på klubkarrieren

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nordirsk AGF-målmand: Jeg forsøger at rette op på klubkarrieren

Nordirsk AGF-målmand: Jeg forsøger at rette op på klubkarrieren
Nordirsk AGF-målmand: Jeg forsøger at rette op på klubkarrierenProfimedia
AGF hentede i juli Bailey Peacock-Farrell på en lejeaftale, og siden har den nordirske målmand spillet syv ud af otte kampe for superligaklubben.

Kun i den første kamp efter skiftet fra engelsk fodbold stod Jesper Hansen på mål for AGF, men siden har danskeren været henvist til bænken.

Valget om at skifte til AGF skyldtes et ønske om at spille mere fast på klubplan, forklarer Bailey Peacock-Farrell, som har siddet meget på bænken i Leeds og Burnley i de seneste sæsoner.

"På klubplan har det ikke været fantastisk, og det har været ustabilt med hensyn til spilletid."

"Jeg prøver bare at rette op på klubkarrieren nu. Det er målet i denne sæson," siger Bailey Peacock-Farrell til BBC Sport.

Den 26-årige målmand ønsker at bevare sin position på det nordirske landshold, og det kræver regelmæssig spilletid på klubholdet. Derfor faldt valget på AGF.

Han spillede i søndags sin landskamp nummer 41 for Nordirland, der tabte 0-1 ude til Kasakhstan.

Landsholdet har siden 2018 været det faste holdepunkt for Bailey Peacock-Farrell, der har haft frustrerende perioder i Leeds og Burnley.

I sidste sæson fik han kun 16 kampe for Burnley på tværs af alle turneringer. Efter Burnleys oprykning til Premier League var der udsigt til endnu mindre spilletid.

Derfor valgte han selv at søge andre muligheder, og AGF appellerede mere til ham end endnu et ophold i de lavere engelske rækker, hvor han har prøvet sig af i diverse lejeophold.

"Jeg havde nogle tilbud i England, men denne mulighed stak virkelig ud i forhold til en anderledes måde at spille fodbold på," siger han.

"Europæisk fodbold er meget anderledes end Premier League, Championship og League One, så det er en anden oplevelse og forhåbentlig en god en af slagsen i sidste ende."

Indtil videre er skiftet til dansk fodbold og flytningen til Aarhus gået godt.

"Det er virkelig rart. Det er et smukt land og en fantastisk by. Det føles meget naturligt, og der har ikke været problemer med at falde til," siger han.

AGF tager søndag imod Brøndby i Superligaen.