Newcastle sender Dan Ashworth på orlov på grund af interesse fra Manchester United

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle sender Dan Ashworth på orlov på grund af interesse fra Manchester United

Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth
Newcastles sportsdirektør Dan AshworthProfimedia
Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth (52) er blevet sendt på orlov, efter at han angiveligt har fortalt klubben, at han gerne vil til Manchester United.

United menes at være ivrige efter at få Ashworth til Old Trafford som en del af en genopbygningen af klubbens struktur efter Jim Ratcliffes aftale om at erhverve 25 procent af aktierne og tage kontrol over fodboldaktiviteterne.

Formanden for kemigiganten INEOS har handlet hurtigt for at styrke Uniteds fodboldledergruppe, hvor rekruttering er et særligt fokusområde.

Det britiske nyhedsbureau Press Association skriver, at Ashworth, som tidligere var teknisk direktør i det engelske fodboldforbund, før han fik en lignende stilling i Brighton, er trådt tilbage fra sine pligter på St James' Park.

Ashworth, som har været på posten på St James' Park i 20 måneder, var en vigtig udnævnelse af The Magpies' nye saudisk-støttede ejere, efter at de afsluttede deres overtagelse af klubben i oktober 2021.

Der har endnu ikke været formel kontakt mellem Premier League-klubberne, og Ashworth var på lægterne på St James' Park i lørdags, da Eddie Howes mænd spillede uafgjort 2-2 med Bournemouth.

Howe indrømmede fredag, at han var "bekymret" over Ashworths viden om klubbens interne forhold, da spekulationerne om hans interesse i Old Trafford-jobbet tog til.

Adspurgt efter lørdagens kamp, om han havde talt med Ashworth siden sit pressemøde fredag, svarede han: "Nej."

Newcastle har ikke kommenteret situationen, hvilket ville efterlade dem med et stort hul at lukke.

Rapporter siger, at Newcastle vil have 20 millioner pund (174 millioner kroner) i kompensation, og at Ashworth i mangel af en aftale måske ikke kan starte i et nyt job før i begyndelsen af 2026.