Medie: Manchester City indgår aftale med Leipzigs forsvarsspiller Josko Gvardiol

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Manchester City indgår aftale med Leipzigs forsvarsspiller Josko Gvardiol

Gvardiol er på vej til Etihad
Gvardiol er på vej til EtihadAFP
Manchester City er blevet enige med RB Leipzig om en pris på 77,45 millioner pund (670 mio.kroner) for den kroatiske landsholdsforsvarer Josko Gvardiol, rapporterede Sky og BBC onsdag.

Den 21-årige har spillet 87 gange for den tyske klub, siden han skiftede fra Dinamo Zagreb i 2021, og var en del af det kroatiske hold, der sluttede på tredjepladsen ved sidste års VM.

Det forlyder, at den venstrebenede spiller, der vurderes som en af de bedste midterforsvarere i Europa, flyver til England til lægetjek senere på ugen.

Aftalen, som ikke har nogle klausuler tilknyttet,vil ikke gøre Gvardiol til verdens dyreste forsvarsspiller, da Harry Maguire, som kostede Manchester United 80 millioner pund (93 millioner kroner) i 2019, beholder den rekord.

Gvardiol, som tidligere har været sat i forbindelse med Chelsea og Tottenham, er sammen med landsmanden Mateo Kovacic ny på Etihad, hvor manager Pep Guardiola foretager ændringer efter sit holds tredobbelte sejr.

Han slutter sig til en imponerende liste af centrale forsvarsspillere hos City, herunder Manuel Akanji, Ruben Dias, John Stones og Aymeric Laporte.