Liverpools Klopp på vagt over for United-hold, der kæmper med formen: "De er et såret dyr"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpools Klopp på vagt over for United-hold, der kæmper med formen: "De er et såret dyr"

Klopp er stadig på vagt over for den gamle fjende og siger, at sidste sæsons ydmygelse på Anfield kan inspirere Liverpools modstandere.
Klopp er stadig på vagt over for den gamle fjende og siger, at sidste sæsons ydmygelse på Anfield kan inspirere Liverpools modstandere.AFP
Jürgen Klopp siger, at han fortsat er på vagt over for Manchester United på trods af Liverpools bitre rivalers dårlige form, mens klubberne forbereder sig på at møde hinanden på Anfield på søndag.

Klopps hold topper Premier League-tabellen efter 16 kampe - allerede 10 point foran Erik ten Hags mænd på sjettepladsen.

United blev ydmyget 7-0 på Anfield i marts i det største nederlag i historien om møderne mellem klubberne, som tilsammen har vundet 39 titler i den bedste engelske række.

United har tabt 12 af deres 24 kampe i alle turneringer i den nuværende sæson, og i denne uge blev de smidt ud af Champions League i gruppespillet.

Aktuel stilling
Aktuel stillingFlashscore

Med undtagelse af sidste sæsons 2-1-sejr på Old Trafford, er Uniteds seneste resultater mod Liverpool elendige - de har tabt fire af de seneste fem møder og lukket 21 mål ind i den proces.

Men Klopp er stadig på vagt over for United og siger, at sidste sæsons ydmygelse på Anfield kan inspirere Liverpools modstandere.

"Jeg kan aldrig lide, når overskrifterne om United ikke er gode, før vi spiller, fordi det er ligesom 'OK, så er det kampen, hvor de kan rette op på alt'," sagde han.

"Jeg følger ikke United tæt nok til at vide præcis, hvad problemet er, men jeg så, at Erik ten Hag blev månedens manager i sidste måned, og jeg så, at de var det mest formstærke hold resultatmæssigt i den sidste måned, så hvordan kan det være helt galt? Jeg forstår det bare ikke.

"7-0, vi vidste den dag, at det var et vildt resultat, som kun sker én gang i livet. Hvis det hjælper nogen til den næste kamp, er det holdet, der tabte 7-0, og ikke holdet, der vandt 7-0."

Seneste H2H
Seneste H2HFlashscore

Tyskeren sagde, at det ikke var en motiverende faktor at påføre Liverpools mangeårige modstander flere problemer.

"Hvis du tager det hele ud af betragtning og bare spiller en fodboldkamp mod Liverpools historiske rival hjemme på Anfield, må det i sig selv gøre det til en speciel kamp, og det er det, jeg vil se fra os, en speciel kamp," tilføjede han.

"Det er en hjemmekamp. Det er for folket. Vi ved, hvad det betyder. Ingen ville forvente, at vi var ligeglade. Vi bekymrer os meget (men) vi kan ikke gå amok allerede før kampen."