Klopp nedtoner Nunez-karambolage med Guardiola: Det var bare følelser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp nedtoner Nunez-karambolage med Guardiola: Det var bare følelser

Darwin Nunez har en konfrontation med Manchester Citys trænerstab.
Darwin Nunez har en konfrontation med Manchester Citys trænerstab.Reuters
Liverpools manager Jürgen Klopp tager let på en ophedet diskussion mellem angriberen Darwin Nunez og Manchester Citys manager Pep Guardiola efter lørdagens 1-1-kamp og mener, at følelserne tog overhånd.

Trent Alexander-Arnolds sene mål gav Liverpool 1-1 og holdt dem inden for et point af City i toppen af Premier League, og kort efter slutfløjtet henvendte Nunez sig til Guardiola i, hvad der så ud til at være en ophedet konfrontation.

"Det er følelser. Jeg er ikke sikker på, at det er mig, der skal forklare det for at være ærlig, for jeg var absolut ikke involveret. Overraskende nok," sagde Klopp, som trak Nunez væk med et kæmpe bjørnekram.

"Jeg elsker dem begge, og derfor forsøgte jeg at dæmpe gemytterne uden at vide 100 %, hvad der skete, for jeg forstod ikke et ord."

Klopp afviste, at en "voldsom rivalisering" mellem de to hold skulle have fremprovokeret episoden, og sagde: "Jeg tror ikke, Darwin Nunez ved noget om det. Det er følelser. Pep vil gerne vinde, vi vil gerne vinde. Begge hold vandt ikke, så selvfølgelig er ingen rigtig glade, og så sker disse ting," sagde den tyske manager.

Guardiola sagde ikke meget om den udveksling, bortset fra at "der skete ikke noget".

Citys produktive angriber Erling Haaland smadrede endnu en rekord, da han scorede i det 27. minut og blev den hurtigste spiller til at nå 50 mål i Premier League, hvilket han nåede i 48 kampe.

Det uafgjorte resultat satte også en stopper for Citys bemærkelsesværdige stime på 23 sejre i træk på Etihad Stadium.

Men ingen af holdene var tilfredse med det ene point i det, der tegner til at blive et tæt titelræs, og Klopp var især frustreret over den korte pause mellem de seneste landskampe og lørdagens topopgør, der indledte weekendens ligakampe.

"Det er svært at komme her i dag," sagde Klopp. "Jeg ved, at det er en del af cirkusset og alle de her ting, men at forberede sæsonens sværeste kamp på Etihad med kun én træning er virkelig en udfordring."

Liverpools målmand Allison Becker modtog behandling sent i kampen for en tilsyneladende muskelskade, og Klopp blev spurgt, om målmandens to kampe med Brasilien i landskampspausen kan have bidraget til skaden.

"Har jeg lov til at nævne det? Det ved jeg ikke. Jeg har ingen anelse om, hvor det kommer fra," sagde Klopp.

"Jeg håber ikke, at det er så alvorligt, men jeg har absolut ingen anelse om, hvad det er lige nu. Jeg talte med ham, og han sagde, at han kun mærkede det en lille smule, men man er nødt til at vente på scanningen."