Jacob Bruun tilbage på landsholdet efter drømmemål: Erstatter skadet Skov Olsen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jacob Bruun tilbage på landsholdet efter drømmemål: Erstatter skadet Skov Olsen

Jacob Bruun blev matchvinder mod Luton.
Jacob Bruun blev matchvinder mod Luton.Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Andreas Skov Olsen er kommet til skade, og derfor er han blevet skiftet ud af den landsholdstrup, som i disse dage er samlet i Helsingør.

Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på platformen X onsdag eftermiddag.

I stedet for Andreas Skov Olsen har landstræner Kasper Hjulmand indkaldt Jacob Bruun Larsen, som til daglig tørner ud for Burnley i Premier League.

Her har den 25-årige offensivspiller for nylig vist sig frem som matchvinder, da Burnley vandt sin første kamp i denne Premier League-sæson.

Mod Luton Town kom han ind fra bænken i anden halvleg og smækkede kuglen op i hjørnet efter et hurtigt ryk ind i banen fra højrekanten. På den måde vandt Burnley 2-1.

Klubben kom dog hurtigt ned på jorden igen. I den efterfølgende kamp tabte Jacob Bruun Larsen og holdkammeraterne med 1-4 til Chelsea.

Ikke desto mindre har Kasper Hjulmand altså holdt godt øje med Jacob Bruun Larsen, som nu får chancen for at vise sig frem inden EM-kvalifikationskampen mod Kasakhstan lørdag og San Marino i den efterfølgende uge.

Burnley-spilleren skal kæmpe med folk som Jesper Lindstrøm, Mohamed Daramy og Robert Skov om spilletiden på kanterne, hvor Danmark ifølge Kasper Hjulmand har manglet niveau ved de seneste landsholdssamlinger.

Andreas Skov Olsen har været en af de foretrukne kort på kanterne, men han kommer altså ikke i spil til de næste par kampe.

Han kan derimod vende hjem til sin belgiske klub, Club Brugge.