Ivan Toney om karantæne: At gå glip af VM var et større slag end at blive udelukket

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ivan Toney om karantæne: At gå glip af VM var et større slag end at blive udelukket

Toney kommer ikke til at spille igen før 2024
Toney kommer ikke til at spille igen før 2024Reuters
Ivan Toney (27) sagde, at det var en hårdere straf ikke at kunne repræsentere England ved sidste års VM end den lange karantæne, han afsoner for at have overtrådt Football Associations (FA) bettingregler.

Brentford-angriberen, der sluttede sæsonen som den tredjemest scorende i Premier League, fik otte måneders karantæne og en bøde på 50.000 pund efter at have indrømmet 232 overtrædelser af reglerne, som inkluderede væddemål på kampe, han spillede i.

Toney blev sigtet af FA i november sidste år og gik glip af en plads i den engelske trup til VM i Qatar.

"... selvom jeg går glip af otte måneders fodbold, var det den største straf, at gå glip af et verdensmesterskab - alles drøm - det er større end at gå glip af otte måneders fodbold", sagde Toney til Kick Game YouTube-kanalen.

FA's uafhængige kommission sagde, at straffen var blevet reduceret til otte måneder fra 11 på grund af hans unge alder og spilleafhængighed.

Toney, som har fået én landskamp for England, kan ikke spille for klub eller land før den 16. januar 2024, men kan vende tilbage til træningen i de sidste fire måneder af sin karantæne fra den 17. september.

"Støtten er god, men sådan som jeg har det, vil jeg ikke have, at nogen skal have ondt af mig", tilføjede han.

"Jeg har gjort, hvad jeg har gjort før, straffen er straffen, og så må jeg videre med det. Som jeg sagde, skal jeg bare fokusere på, når jeg kommer tilbage og træner. Jeg vil være et andet bæst, når jeg kommer tilbage. Det bliver skræmmende".