Foden efter sejr over FCK: City viser samme trofæ-sult som sidste år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Foden efter sejr over FCK: City viser samme trofæ-sult som sidste år

Phil Foden fik sin 50. optræden i Champions League mod FC København i tirsdags.
Phil Foden fik sin 50. optræden i Champions League mod FC København i tirsdags.Reuters
Manchester Citys tredobbelte mesterhold gik ind til den nye sæson fast besluttet på at kæmpe med om trofæer på alle fronter igen, og spillerne viser den samme sult, som gav dem så meget succes i sidste sæson, siger midtbanespilleren Phil Foden.

Foden, som lagde op til Citys åbningsmål og scorede deres tredje mål i 3-1-sejren over FC København i det første opgør i Champions League-ottendedelsfinalen i Parken i tirsdags, sagde, at der var en ægte holdånd i omklædningsrummet.

"Det er også et spørgsmål, vi stillede os selv i starten af sæsonen, var vi stadig sultne?" sagde midtbanespilleren om forsøget på at gentage sidste års trofæhøst.

"Vi viser, at vi stadig er beslutsomme, spiller den samme fodbold som sidste år og stadig ønsker at vinde alle kampene. Forhåbentlig fortsætter det, og vi falder ikke i niveau eller form.

"Vi er fokuserede - vi holder sammen, og det er en fornøjelse at være en del af dette hold. Jeg kigger rundt i omklædningsrummet, og jeg ser stadig beslutsomheden og sulten," tilføjede Foden, som spillede sin 50. kamp i Champions League mod FC København.

City, som er to point efter Premier Leagues førerhold, Liverpool, møder Chelsea på lørdag. De er også stadig med i FA Cuppen og skal i femte runde møde Luton Town senere på måneden.