Fans undrer sig: 37-årig scorede sejrsmål for Uniteds U-21-hold mod bitre rivaler

Fans undrer sig: 37-årig scorede sejrsmål for Uniteds u21-hold mod bitre rivalerProfimedia
Den 37-årige tidligere Premier League stjerne Tom Huddlestone, der i dag er træner for Manchester Uniteds U21-hold, scorede mandag aften sejrsmålet for holdet i en kamp mod rivalerne for Manchester City.

Huddlestone fik sin debut i 2003, før nogen spiller i City-truppen overhovedet var født. Faktisk var den eneste spiller på banen, der blev født før Huddlestones professionelle debut, målmand Dermot William Mee i 2002.

Ethan Wheatley havde givet United føringen 35 minutter inde i kampen inden Huddlestone fordoblede føringen kort inde i 2.halvleg, hvor han scorede på et flot skud efter et hjørnespark. City reducerede efter ca. en times spil men de "røde djævle" holdt stand og kunne fejre en 2-1 sejr.

´Forvirrede fans demonstrerede lige efter kampen deres forvirring over, at Huddlestone måtte spille på de sociale medier. Forklaringen er en regel, der tillader hold at stille med en målmand over aldersgrænsen og op til fem markspillere over 21 år.

Veteranen, der startede sin karriere med drengeklubben Derby, er bedst kendt for sit ophold i Spurs, hvor han spillede 209 kampe, scorede 15 mål og spillede i Champions League i sæsonen 2010-11.