Aston Villa sikrer sig 15. hjemmebane-sejr i træk med smal gevinst mod Arsenal

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aston Villa sikrer sig 15. hjemmebane-sejr i træk med smal gevinst mod Arsenal

John McGinn scorer Villas sejrsmål
John McGinn scorer Villas sejrsmålProfimedia
Aston Villa satte en streg under deres enorme styrke på hjemmebane, da de i en underholdende kamp mod Arsenal sikrede sig tre points med en sejr på 1-0 og dermed fik deres 15 sejr i træk på hjemmebane.

Aston Villa kom vaklende fra land i sæsonen med 1-5 ude mod Newcastle, men siden har holdet fra Birmingham i den grad fået skub i tingene.Lørdag stemplede man for alvor ind i Premier Leagues topstrid med en 1-0-sejr over Arsenal og slog samtidig klubrekord.

Det var hjemmesejr nummer 15 i ligaen i træk. Det har klubben aldrig præsteret før. Med de tre point er holdet samtidig på tredjepladsen, blot to point efter Liverpool i front. Arsenal er nummer to.

Hjemmeholdet kom stærkt ud, og allerede efter syv minutter tog Aston Villa føringen ved John McGinn.

John McGinn var dagens mand på Villa Park
John McGinn var dagens mand på Villa ParkProfimedia

Herefter overtog Arsenal dog scenen spillemæssigt. Desværre for den karantæneramte træner Mikel Arteta på tribunen havde hans mandskab ikke medbragt skarpheden på turen til Birmingham.

Aston Villa lavede mange fejl i opspillet, og Arsenal opsnappede dygtigt boldene. Gæsterne havde imidlertid meget svært ved at finde målet, og det var Villas held.

For Unai Emerys mandskab spillede langtfra en god kamp, men en stærkt spillende Emiliano Martínez i målet og dårlige afslutninger fra Arsenal gjorde, at udligningen udeblev.

Især Arsenal-anfører Martin Ødegaard var en stor synder. Han havde to helt frie skud nærmest fra straffesparkspletten, men den ene sparkede han forbi, og den anden læste Martínez.

Villas høje bagkæde havde dårlige betingelser, fordi presset på Arsenals boldholdere var for dårligt.

Det gav Arsenal masser af plads til at spille sig om bag bagkæden, og det udnyttede London-holdet glimrende. Problemet var, at når chancerne blev sat op, stod afslutningerne ikke mål med forarbejdet.

I overtiden fik Kai Havertz endelig trampet bolden i mål efter en gang klumpspil, men han ramte bolden med armen undervejs, og derfor blev målet annulleret.