Arsenal-anfører Martin Ødegaard underskriver ny langtidskontrakt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Arsenal-anfører Martin Ødegaard underskriver ny langtidskontrakt
Arsenals anfører Martin Ødegaard har underskrevet en ny langtidskontrakt med klubben.
Arsenals anfører Martin Ødegaard har underskrevet en ny langtidskontrakt med klubben.
AFP
Arsenals anfører Martin Ødegaard har underskrevet en ny femårig kontrakt med klubben og er dermed den seneste spiller til at binde sin langsigtede fremtid til The Gunners.

Den 24-årige midtbanespiller følger i fodsporene på Bukayo Saka, Gabriel Martinelli og William Saliba, som alle har forlænget deres aftaler.

Den tidligere Real Madrid-spiller scorede 15 Premier League-mål og leverede syv assists, da The Gunners sluttede på andenpladsen efter Manchester City i sidste sæson.

Han har scoret tre mål i alle turneringer i denne sæson.

"Det var en nem beslutning for mig," sagde den norske landsholdsspiller, som oprindeligt kom til på lån fra Real i januar 2021.

"Som jeg har sagt mange gange, følte jeg mig hjemme her fra første dag.

"Jeg flyttede meget rundt (på lejeophold) og havde svært ved at finde mig til rette, så jeg følte, at jeg havde brug for et sted at komme hen og finde mig til rette og finde et hjem."

Ødegaard sagde, at de mange spillere, der skrev under på nye aftaler, afspejlede klubbens positive retning under manager Mikel Arteta.

"Det, vi gør, er virkelig specielt, og spillerne kan se, hvad manageren ønsker at gøre, og hvordan klubben udvikler sig, samt den forbindelse, vi nu har med fansene," sagde han.

"Jeg tror, det er en no-brainer for spillerne at være en del af det. Med så mange sultne unge spillere er det et fantastisk sted at være."

Arteta sagde fredag, at den nye aftale var "gode nyheder" for Arsenal.

"Jeg er også rigtig glad på hans vegne, og han fortjener det, og det viser bare, at der er mange måder at gøre det på.

"I sidste ende handler det om at finde et sted, hvor man føler sig godt tilpas, værdsat og i stand til at udtrykke sit talent. Jeg synes, han har fundet det sted, han er respekteret og elsket af alle, og han fortjener fuldt ud det, han opnår."

Arsenal ligger nummer fire i Premier League forud for søndagens hjemmekamp mod Tottenham.