Vejle overlever skrækstart - men smider point igen

Vejle overlever skrækstart - men smider point igenProfimedia
Vejle Boldklub er på vej mod oprykning til Superligaen, men for tiden kører det ikke på skinner.

Torsdag aften forlod klubben for fjerde gang i træk en fodboldbane i landets næstbedste række uden sejr.

På besøg hos Næstved Boldklub måtte østjyderne nøjes med 1-1, efter at Frederik Christensen allerede efter fire minutter havde givet Vejle en skrækstart med sit mål for værterne.

Den russiske angriber German Onugkha sørgede i anden halvleg for, at Vejle kom tilbage i kampen. Det lugtede derefter af et sejrsmål til østjyderne, men også Næstved fik et par gode tilbud i slutfasen.

Vejle har nu 53 point på 1. divisions førsteplads. Det er fem flere end Hvidovre IF, som har spillet en kamp færre end vejlenserne. Næstved er placeret som nummer fem i oprykningsspillet.

Det så faktisk rigtig fint ud for Vejle i kampens indledning, men den gode start var spildt, da Frederik Christensen efter fire minutter steg ugeneret op til et hjørnespark og bragte Næstved i front.

Målet fik Vejle til at presse endnu hårdere på, og værterne skulle være glade for Niklas Dannevang i målet.

Keeperen stod kampen igennem i vejen for et hav af fine Vejle-muligheder. Men efter 59 minutter måtte han give fortabt.

Miiko Albornoz krøllede bolden ind i feltet, hvor German Onugkha kastede sig frem og headede den i nettet med stor kraft.

Vejle virkede derefter til at have et fysisk overskud, og derfor blev Næstved trykket langt tilbage på banen i kampens afslutning.

Gæsterne fik et par gode muligheder, men Næstved var også millimeter fra at tage sejren efter et par hurtige kontrastød.