Xavi Simons forlader PSV og skifter tilbage Paris Saint-Germain

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Xavi Simons forlader PSV og skifter tilbage Paris Saint-Germain

Et velkendt ansigt vender tilbage til PSG.
Et velkendt ansigt vender tilbage til PSG.PSV Eindhoven
Den hollandske klub meddelte søndag morgen, at spilleren havde fået lov til at forlade træningslejren i Østrig, hvor han i øjeblikket befinder sig, for at færdiggøre sit skifte til Paris Saint-Germain.

Nyheden vil helt sikkert glæde de fleste PSG-fans, at klubben har hentet den talentfulde midtbanespiller Xavi Simons tilbage. Paris Saint-Germain skriver kontrakt med den unge hollænder Xavi Simons, som skiftede til PSV Eindhoven i sidste sæson. PSV offentliggjorde spillerens afgang søndag på klubbens egen hjemmeside, hvor de understregede, at Simons havde fået tilladelse til at forlade den træningslejr, hvor PSV i øjeblikket holder til i Østrig.

PSG havde en option på at købe Simons tilbage for 6 mio. euro. En mulighed, de nu har valgt at gøre brug af

Ifølge Fabrizio Romano vil hollænderens fremtid afhænge af Mbappés og/eller Neymars afgang. Hvis en af de to forlader klubben, vil spilleren blive. Hvis en af dem forlader klubben, vil spilleren blive, og hvis ingen af dem gør, vil han formentlig blive lejet ud.

Den 20-årige spillede 49 kampe for PSV og var en af nøglespillerne på Ruud van Nistelrooys hold. Han scorede 19 mål og leverede ni assists. Han fik også sin debut for det hollandske landshold i løbet af sin tid i Æresdivisionen.