Neymar til lægetjek: PSG indgår aftale med Al Hilal

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neymar til lægetjek: PSG indgår aftale med Al Hilal

Neymar er på vej til Saudi-Arabien
Neymar er på vej til Saudi-ArabienReuters
Den brasilianske angriber Neymar (31) er på vej til Saudi-Arabien, efter at Pro League-holdet Al Hilal har indgået en to-årig aftale med Paris St Germain. Det rapporterede saudiske statsmedier mandag.

Der var ingen umiddelbar kommentar fra Ligue 1-mestrene, som ejes af Qatar Sports Investments, men den franske avis L'Equipe skriver, at handlen kan indbringe Neymar 160 millioner euro (ca. 1, 2 milliarder kroner)

Overgangssummen skulle være omkring 90 millioner euro (ca. 670 millioner kroner) plus tillæg, og skiftet er naturligvis betinget af, at spilleren gennemfører et lægetjek.

Kilder har fortalt Reuters, at Neymar var til lægetjek i Paris mandag og forventedes at ankomme til Riyadh onsdag for at blive præsenteret for fansene på King Fahd Stadium.

Al Hilal, der ledes af den portugisiske træner Jorge Jesus, spiller mod Al Fayha på lørdag, og Neymar forventes at bære trøje nummer 10.

Brasilianeren havde kontrakt med PSG indtil 2025 og har scoret 118 mål i 173 kampe og vundet adskillige trofæer, herunder fem Ligue 1-titler, men han betragtes ikke længere som en nøglespiller på træner Luis Enriques hold.

Flere kilder siger, at han havde håbet på at vende tilbage til Barcelona på en lejeaftale, men at den spanske klubs økonomiske problemer har gjort det umuligt.

Al Hilal havde forsøgt at skrive kontrakt med PSG's franske landsholdsspiller Kylian Mbappe, som vendte tilbage til Paris-klubbens førstehold i søndags. Den saudiske klub var angiveligt også interesseret i argentinske Lionel Messi, som valgte at skifte til Inter Miami i Major League Soccer.

Al Hilal er den mest succesfulde klub i Saudi-Arabien og Asien og har vundet 66 trofæer og har rekorden for flest liga- og asiatiske Champions League-titler med henholdsvis 18 og fire af dem.

At styrke truppen er en prioritet for den Riyadh-baserede klub, da den saudiske offentlige investeringsfond i juni annoncerede et investerings- og privatiseringsprojekt for sportsklubber, der involverer ligamestrene Al Ittihad, Al Ahli, Al Nassr og Al Hilal.

Sæsonen i Saudi Pro League blev skudt i gang fredag efter at have brugt næsten en halv milliard dollars på at lokke en række topspillere og trænere til fra europæiske storklubber,

Cristiano Ronaldo sluttede sig til Al Nassr i sidste sæson kort efter VM på en aftale, der gjorde ham til den bedst betalte atlet i verden, mens Al Ittihad hentede Karim Benzema fra Real Madrid.

Champions League-vinderne Riyad Mahrez, Edouard Mendy og Roberto Firmino har alle skrevet under for Al Ahli.