Lens giver Marseille første nederlag i ni kampe og overtager andenpladsen i Ligue 1

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lens giver Marseille første nederlag i ni kampe og overtager andenpladsen i Ligue 1

Lens giver Marseille første nederlag i ni kampe og overtager andenpladsen i Ligue 1
Lens giver Marseille første nederlag i ni kampe og overtager andenpladsen i Ligue 1Profimedia
Lens rykkede op på andenpladsen og øgede håbet om deres første Ligue 1-titel i 26 år med en fantastisk 2-1-sejr over Marseille, hvilket sikrede deres syvende ligasejr i de sidste otte ligakampe.

Det var ellers gæsterne, der begyndte bedst, da Igor Tudors hold kontroversielt måtte se et mål annulleret efter at Alexis Sanchez udnyttede sjusket forsvarsarbejde fra værterne, da han stjal bolden fra Kevin Danso og udplacerede Brice Samba.

Franck Haises hold havde ikke meget at byde på i kampens start, men anfører Seko Fofana brød næsten dødvandet på eftertrykkeligt vis med et fantastisk langskud, der prellede af på stolpen. 

Tudors mænd led endnu et slag efter det annullerede mål, da Samuel Gigot blev tvunget fra banen med en skade og erstattet af Leonardo Balerdi, men det skulle blive endnu værre for gæsterne før pausen.

Fofana gav værterne føringen med et sensationelt langskud, som ved denne lejlighed fløj forbi Pau Lopez, i hvad der nærmest var en kopi af hans første forsøg.

Nede i den anden ende lavede Samba et fantastisk enhåndsstop for at bibevare Lens' føring fra Jordan Veretouts fine forsøg i en begivenhedsrig 1. halvleg. 

Spillernes karakterer
Spillernes karaktererFlashare

Marseille har gennem sæsonen været i stand til at komme igen i ikke færre end 21 kampe, og deres udebane-statistik er ikke kun var den bedste i Frankrig, men også den bedste på tværs af Europas fem bedste ligaer.

Balerdi burde have udlignet og sat gæsterne igang mod endnu et comeback, men han headede over fra Ruslan Malinovskyis ellers glimrende frispark.

Balerdi skulle komme til at ærgre sig endnu mere over den forpassede mulighed, da Lois Openda headede bolden i kassen fra Przemyslaw Frankowskis fremragende indlæg, hvilket var hans 19. Ligue 1-mål i sæsonen.

Dimitri Payet reducerede for gæsterne sent i kampen, men målet skulle vise sig blot at få kosmetisk betydning for resultatet.

Det var Marseille´s første nederlag i ni kampe, mens Lens nu skal håbe på at Troyes kan skabe overraskelsen søndag aften og slå topholdet fra PSG, der fører ligaen med tre points ned til Lens.