Real Madrid knuser bundhold med sand drømmefodbold efter kvikt Benzema-hattrick

Real Madrid knuser bundhold efter kvikt Benzema-hattrick
Real Madrid knuser bundhold efter kvikt Benzema-hattrickProfimedia
Lørdag aften vandt FC Barcelona med 4-0 over Elche, og det ville ærkerivalen Real Madrid ikke stå tilbage for søndag eftermiddag. Hjemme i Madrid vandt Real med 6-0 over Valladolid, der placerer sig lige over nedrykningsstregen i La Liga.

Målt på point kan Real dog ikke følge Barcelona, der topper tabellen med 71 point foran Real med 59 med 11 kampe tilbage for begge mandskaber.

Real Madrid spillede regulær drømmefodbold i store dele af første halvleg, som sluttede med 4-0.

Men Valladolid havde faktisk chancen for at bringe sig foran, men stolpen reddede Real.

Man skulle halvvejs ind i første halvleg, inden hjemmeholdet bombede løs, men så gik det også stærkt.

Inden for bare syv minutter - fra det 29. til det 36. minut - scorede Karim Benzema tre gange, og det ene mål var flottere end det andet.

Særligt fuldendelsen af hattricket var smukt, da han med ryggen til mål helflugtede bolden i hjørnet til 4-0.

Men det var heller ikke at kimse af, da han sparkede bolden i hjørnet fra kanten af feltet til 2-0.

Forinden Benzemas show havde Rodrygo sendt Real planmæssigt i front.

Efter pausen var Reals angrebslyst mere afdæmpet, men det lykkedes dog at øge føringen med cirka 20 minutter tilbage, da Marco Asensio scorede efter småspil med Rodrygo.

I tillægstiden lukkede Lucas Vázquez målfesten efter en fejlaflevering fra målmanden og gjorde det til slutresultatet 6-0

Om tre dage kan Real Madrid forvente noget hårdere modstand, når holdet gæster FC Barcelona.

Det sker i returkampen i Copa Del Reys semifinaler, hvor Barcelona har en føring på 1-0 at forsvare.