Greenwood mod Bellingham: Den engelske duel i Getafe-Real Madrid-derbyet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Greenwood mod Bellingham: Den engelske duel i Getafe-Real Madrid-derbyet

Greenwood kontra Bellingham
Greenwood kontra BellinghamAFP / Opta by Stats Perform
Getafe og Real Madrid mødes torsdag aften, begge anført af to engelske spillere, som begge har været uhyre vigtige for deres respektive hold.

Jude Bellingham og Mason Greenwood er to engelske stjerner, der funkler i den bedste spanske række, og torsdag aften tørner de to sammen i et spændende opgør mellem Getafe og Real Madrid.

Jude Bellingham har ikke været i Real Madrid ret længe, men den stadig purunge engelske landsholdsspiller har taget den spanske hovedstad med storm. Fra allerførste gang, han betrådte de spanske baner, har han været uundværlig for Carlo Ancelottis tropper.

Både i afgørende spilsituationer og med attitude har Bellingham erobret en plads på midtbanen samt i Real Madrid-tilhængernes hjerter.

Jude Bellingham statistik
Jude Bellingham statistikFlashscore

Kigger man på Mason Greenwood, så har hans stadig korte karriere været fyldt med store op- og nedture. Selvom anklagerne om vold endte med tiltalefrafald og Greenwood ikke længere skulle bekymre sig om en eventuel retssag, så var Manchester United ikke meget for at tage ham ind i folden igen. 

Derfor blev den unge angriber lejet ud til Getafe forud for denne sæson, og det har været med til at genstarte den blot 22-årige spillers karriere.

Mason Greenwoods genfødsel

Efter at have oplevet noget, der næsten kostede ham hans fodboldkarriere, måtte Greenwood tage et par skridt ned ad karrierestigen. Han kom nemlig til et Getafe-hold, hvis fodboldstil, især under Bordalás, normalt ikke passer til spillere som ham.

Men manden fra Wibsey gik uden brok i gang med arbejdet. Seks måneder efter sin ankomst er han, sammen med Borja Mayoral, en vital spiller for Getafe

Hvis Getafe skal have en chance mod de mægtige naboer fra Real Madrid, så skal Mason Greenwood spille en god kamp. Han har scoret fire mål i 17 ligakampe og yderligere to mål i tre pokalkampe. Han var ikke i stand til at spille i det første opgør, og det gør ham formentlig endnu mere ivrig for at bevise, at han er tilbage på det niveau, der gjorde ham til en af de største Manchester United-talenter i nyere tid.

Mason Greenwood statistik
Mason Greenwood statistikFlashscore

DU KAN FØLGE GETAFE-REAL MADRID LIVE PÅ FLASHSCORE.