Barcelona krydser fingre for at Lewandowski er klar til weekendens Clasico

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barcelona krydser fingre for at Lewandowski er klar til weekendens Clasico

Lewandowski kan starte i Clasico
Lewandowski kan starte i ClasicoReuters
Barcelonas træner Xavi Hernandez (43) er forsigtigt optimistisk, med hensyn til at kunne regne med sin bedste spiller, angriberen Robert Lewandowski (35), til lørdagens Clasico mod ærkerivalerne Real Madrid.

Efter at have haft alvorlige skadesproblemer i de sidste par uger, med op til syv spillere ude, fik Xavi fredag gode nyheder, da Lewandowski, Frenkie de Jong, Jules Kounde, Raphinha og Pedri deltog i Barcelonas træning før den store kamp.

Forsvarsspilleren Joules Kounde, og midtbanespillerne Pedri og Sergi Roberto er blevet udelukket, men Lewandowski, De Jong og Raphinha er forud for tidsplanen i deres genoptræning, og alt tyder på, at sidste års LaLiga-topscorer bliver klar til at starte mod Real.

"Jeg kan ikke afsløre holdopstillingen lige nu, men (Lewandowski) har det fint, og jeg træffer min beslutning i morgen," sagde Xavi på en pressekonference.

"Det er kompliceret (at tage risici med skadede spillere), og i sidste ende er det kun dem, der er 100%, der spiller i morgen."

Xavi, som var nødt til at indkalde otte akademispillere til Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk i onsdags, roste klubbens unge talenter, for at levere på højeste niveau.

Barca sikrede sig en hårdt tilkæmpet 2-1-sejr over Shakhtar, takket være en strålende præstation af 20-årige Fermin Lopez, som er ved at blive fast mand på førsteholdet, sammen med teenagerne Lamine Yamal og Marc Guiu.

"Spillerne af egen avl giver os noget ekstra. De arbejder hårdt, de ved, hvor vigtig kampen i morgen er, og hvad den betyder for vores folk," siger Xavi.

"Der er flere nerver, flere følelser, men du er nødt til at kontrollere dem. Man skal være klog, men det er svært, fordi hjertet pumper hurtigere, og blodet koger."

Real fører LaLiga-stillingen med 25 point for 10 kampe, sammen med Girona, sæsonens overraskelse. Barcelona er nummer tre med 24 point, to foran Atletico Madrid, som har en kamp i hånden.

Følg Clasico på Flashscore.