Tomassons Blackburn klar til Newcastle-brag efter ydmygelse af Hollywood-hold i FA Cuppen

Blackburn kommer bagfra og slår Wrexham
Blackburn kommer bagfra og slår WrexhamProfimedia
Blackburn Rovers slog Wrexham ud af FA Cuppen efter en 4-1 sejr på Ewood Park og er nu klar til at møde Newcastle i femte runde af turneringen.

Jon Dahl Tomassons Blackburn kan så småt berede sig på at møde Newcastle i femte runde af FA Cuppen.

Det står klart efter at Blackburn mandag aften hentede en 4-1 sejr over League Two holdet Wrexham, som ejes af Hollywood stjernenerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney..

Fansene troede, at der var lagt op til en overraskelse, da Red Dragons bragte sig foran 1-0 ved Andy Cannon i det 19. minut.

Men Rovers slog hurtigt tilbage, da Sammie Szmodics udlignede blot 13 minutter senere. Derefter var resten af kampen næsten envejs-traffik, da Sam Gallagher kort efter gjorde det til 2-1.

Szmodics scorede yderligere to gange før pausen, og Sondre Tronstad lukkede og slukkede for Rovers lige før det 60. minut, og dermed er der nu lagt op til en kamp mod Newcastle United.