De Zerbi: Brighton: Europæisk plads kan overtale spillere til at blive i Brighton

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

De Zerbi: Brighton: Europæisk plads kan overtale spillere til at blive i Brighton

Brighton har imponeret i denne sæson, og nu skal de forsøge at holde på brandvarme profiler.
Brighton har imponeret i denne sæson, og nu skal de forsøge at holde på brandvarme profiler.GLYN KIRK/AFP
Roberto De Zerbi siger, at den eftertragtede Brighton-duo Moises Caicedo og Alexis Mac Allister kan overtales til at blive i Premier League-klubben, nu hvor de har kvalificeret sig til Europa.

Landsholdsspilleren fra Ecuador, Caicedo, og den argentinske VM-vinder Mac Allister er blevet sat i forbindelse med flere topklubber efter deres imponerende præstationer i denne sæson.

Brighton-manager De Zerbi ved, at midtbaneparret vil være varme emner, når transfervinduet åbner.

Men italieneren håber, at hans holds vellykkede forsøg på at spille i Europa i næste sæson er en faktor, der spiller ind i en eventuel beslutning om deres fremtid.

Forud for det, der kan blive Mac Allister og Caicedos afskedsoptræden på Amex Stadium mod Manchester City på onsdag, sagde De Zerbi: "Det kan være den sidste kamp, men jeg ved det ikke.”

"De kan have mulighed for at skifte klub, fordi de fortjener at spille på et højere niveau.”

"Men nu kan vi tilbyde dem muligheden for at spille i Europa, fordi vores niveau er højere nu. Vi kan tilbyde dem mere nu."

På spørgsmålet om, hvorvidt en europæisk plads kan gøre forskellen, svarede De Zerbi: "Det kan det. De kan være mere motiverede. Men de er nogle gode gutter.”

"Når jeg arbejder, tænker jeg på mig selv, jeg tænker på min klub, men jeg tænker stadig på spillerne, fordi spillerne har én karriere, ét liv, og vi kan ikke bestemme for dem."

Brighton, der ligger på sjettepladsen, vil næsten med sikkerhed kvalificere sig til Europa League på grund af deres målforskel, der er betydeligt bedre end syvendepladsen Aston Villa.

”The Seagulls” har brug for kun et point for at være helt sikre på Europa League, men selv med to nederlag i de sidste to kampe, så er Brighton med al sandsynlighed at finde i næste sæsons Europa League.