Danskermøder venter i Europa League: Priske og co. skal op mod Galatasaray

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Danskermøder venter i Europa League: Priske og co. skal op mod Galatasaray
Mauro Icardi, her mod FCKs Denis Vavro, kan igen regne med at rende ind i danske modstandere, når Galatasaray møder Sparta Prag.
Mauro Icardi, her mod FCKs Denis Vavro, kan igen regne med at rende ind i danske modstandere, når Galatasaray møder Sparta Prag.Profimedia
I lighed med Champions League blev der mandag også trukket lod til playoff-fasen i Europa League. Her kom der med danske briller et par meget interessante parringer af hold på bordet.

Således skal Sparta Prag, der har danske Brian Priske som træner, såvel som Peter Vindahl og Asger Jørgensen, møde Galatasaray, der som bekendt trak nitten i sidste spillerunde af Champions League mod FC København, og som har Viktor Nelsson i truppen.,

Også Benfica, der både har Alexander Bah og Casper Tengstedt på holdet, møder et par landsmænd, da portugiserne har trukket Toulouse. Her tjener Rasmus Nicolaisen og Mikkel Desler deres daglige brød. 

AC Milan og Simon Kjær får fornøjelsen af at møde franske Rennes, mens Rasmus Nissen Kristensen for Roma kan se frem til at møde Feyenoord på De Kuip i det første opgør mellem de to hold.

Kampene spilles den 15. og 22. februar, og de samlede vindere fra disse opgør møder senere vinderne af gruppespillet i Europa League i 1/8-finalerne.

Overblik over kampene:

Feyenoord – Roma

AC Milan – Rennes

Lens – Freiburg

Young Boys – Sporting

Benfica – Toulouse

Braga – Qarabağ

Galatasaray – Sparta Prag

Shakhtar Donetsk – Marseille