Legia-fans udelukket fra fem europæiske udekampe efter tilskueruroligheder i Birmingham

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Legia-fans udelukket fra fem europæiske udekampe efter tilskueruroligheder i Birmingham

Legia Warszawas fans affyrer nødblus, da de støder sammen med politiet uden for Villa Park.
Legia Warszawas fans affyrer nødblus, da de støder sammen med politiet uden for Villa Park.Reuters
Det polske hold Legia Warszawa vil ikke have fans med til deres næste fem europæiske udekampe, sagde UEFA onsdag, efter tilskueruroligheder forud for deres Europa Conference League-kamp mod Aston Villa i sidste måned.

Legias fans blev nægtet adgang til kampen i Birmingham den 30. november efter sammenstød med politiet uden for stadion, og Premier League-holdet indgav en klage til UEFA over klubbens tilhængeres opførsel.

UEFA's kontrol-, etik- og disciplinærorgan har nu besluttet at forbyde Legia at sælge billetter til deres udebanetilhængere i de næste fem UEFA-kampe på grund af tilskueruroligheder, skader, kast med genstande og affyring af fyrværkeri.

Klubben har også fået en bøde på 750.000 kroner og en ordre om at kontakte Aston Villa inden for 30 dage for at få udbedret de skader, som deres tilhængere har forvoldt.

UEFA har også givet det ukrainske fodboldforbund en bøde på 150.000 kroner for deres tilhængeres racistiske opførsel under Euro 2024-kvalifikationskampen mod Italien og beordret en delvis stadionlukning under deres næste hjemmekamp i UEFA-turneringen.