Hoff Thorup er uenig med turneringschef om kampplanlægning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hoff Thorup er uenig med turneringschef om kampplanlægning

Hoff Thorup er uenig med turneringschef om kampplanlægning
Hoff Thorup er uenig med turneringschef om kampplanlægningClaus Bech/Ritzau Scanpix
FC Nordsjælland skulle søndag i kamp mod OB blot 63 timer efter Conference League-opgøret mod Ludogorets torsdag aften, hvilket cheftræner Johannes Hoff Thorup ikke forstår.

Peter Ebbesen, der er turneringschef i Divisionsforeningen, var fredag ude i et interview til bold.dk at sige, at de tæller nætter og ikke timer, hvilket forklarede, hvorfor FCN allerede skulle i kamp søndag eftermiddag.

Her understregede turneringschefen, at der ifølge dem ikke er forskel på, om et hold skal i kamp klokken 14 eller fire timer senere.

Men den holdning er FCN's cheftræner, Johannes Hoff Thorup, lodret uenig i.

"Programmet er lagt, som det er, men jeg har sagt det før, at der er kæmpe forskel på at spille klokken 14 eller klokken 18. Vi tæller dog på timer og ikke nætter".

"Der er ikke meget at gøre ved det, men selvfølgelig har det kæmpe betydning. Det er også derfor, at jeg siger, at timeantallet er enormt vigtigt", mener cheftræneren.

Peter Ebbesen var i samme interview ude at sige, at Divisionsforeningen er åben for løsninger, hvilket Hoff Thorup trods alt glæder sig over.

"Jeg er glad for, at der er kommet fokus på det, så vi kan hjælpe hinanden på bedst mulig vis, og skulle det ikke være os, skal vi stadig hjælpe de hold, der er i Europa".

FCN gik søndag endnu en gang fra en superligakamp uden en sejr mod OB, og derfor har Farum-mandskabet tabt point til de nederste hold i Superligaen med uafgjort mod Vejle, Hvidovre og nu nederlag til OB.

Og det er en udfordring.

"Hold spiller på de muligheder, de har, for at få point. Vi kan bare forvente, at det er sådan, det er. Det skal vi blive bedre til bryde ned, for man kan se, at det er svært for os i øjeblikket", erkender han.

FCN møder Viborg i næste superligaopgør den 22. oktober.