FCSB-træner inden FC Nordsjælland: Selvfølgelig kan vi vinde - det er målet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCSB-træner inden FC Nordsjælland: Selvfølgelig kan vi vinde - det er målet

FCSB-træner inden FC Nordsjælland: Selvfølgelig kan vi vinde - det er målet
FCSB-træner inden FC Nordsjælland: Selvfølgelig kan vi vinde - det er måletProfimedia
Torsdag aften markerer FC Nordsjællands indtog i dette års europæiske kampagne. Modstanderen fra Rumænien, er ikke et ubeskrevet blad i Danmark, da FSCB sidste år var i pulje med Silkeborg i Conference League.

Hjemmeholdet kommer ind til opgøret på eget græs med stor selvtillid

”Vi skal spille mod et godt hold med stor kvalitet. Det er et ungt hold men også erfarent. Igen, det er et godt hold, men jeg tror meget på mine egne spillere”, siger cheftertræner for FSCB, Elias Charalambous, på pressemødet dagen før kampen.

Historien omkring klubben FCSB er svær at blive klog på. Du kan læse mere om klubben her.

FCSBs træner inden kampen mod FCN
FCSBs træner inden kampen mod FCNProfimedia

Charalambous håber meget på at opbakningen er på plads, i bestræbelserne på at komme videre til sidste runde inden gruppespillet.

”Jeg håber at vores fans kan hjælpe os med at skabe et godt resultat, inden returkampen i Danmark”, siger cheftræneren og uddyber: ”Vi har analyseret FC Nordsjælland og har gjort vores hjemmearbejde. Det har de sikkert også, men jeg tror det bliver en god kamp, mellem to hold der er kommet godt fra start i deres sæson”.Den gode sæsonstart for FCSB lyder på fire sejre ud af fire mulige i den rumænske liga, samt videre avancement med to sejre over CSKA Sofia fra Bulgarien.

FCSBs sidste fire kampe
FCSBs sidste fire kampeFlashscore

”Vores hold har det rette mix af unge og erfarne spillere. Selvfølgelig kan vi slå dem”, siger Charalambous, der glæder sig over at skulle på en græsbane og håber det kan blive en fordel for det rumænske hold.

Sportsdirektøren for FCSB, Mihai Stoica, var allerede ved lodtrækningen ude og kritiserer det faktum at FC Nordsjælland spiller på kunstgræs.

Den samlede vinder at opgøret mellem FCSB og FC Nordsjælland, skal i sidste kvalifikationsrunde møde den samlede vinder af opgøret mellem Sabah FC fra Azerbaijan og serbiske Partizan Beograd.

Kampen mellem FCSB og FC Nordsjælland kan følges live på Flashscore her.