FCN-chef advarer mod godt kollektiv inden europæisk udekamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCN-chef advarer mod godt kollektiv inden europæisk udekamp

FCN-chef advarer mod godt kollektiv inden europæisk udekamp
FCN-chef advarer mod godt kollektiv inden europæisk udekampHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Torsdag aften venter Spartak Trnava på udebane for FC Nordsjælland i Conference League-gruppespillet, og ifølge FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup bliver det ikke nødvendigvis en nem opgave for danskerne.

Det er selv om, at den slovakiske modstander har tabt de to første opgør til Ludogorets og Fenerbahce med henholdsvis 0-4 og 1-2.

"Det er et rigtig fint hold, som også i kvalifikationen til Conference League har leveret nogle rigtig fine resultater", siger Hoff Thorup til FCN's hjemmeside.

"Og senest så vi også, at de gav Fenerbahce store problemer. Der er generelt en tendens i, at holdet er noget bedre på hjemmebane end på udebane".

Læs Flashscores præsentation af Trnava her.

FCN-chefen fremhæver særligt slovakkernes kollektiv, og hvordan holdet er taktisk fleksibelt alt efter modstanderen.

Ifølge Hoff Thorup veksler Spartak Trnava mellem at spille med fire eller tre i den bageste kæde alt efter modstanderen.

"Mønstret er nok, at når de møder hold, som på papiret er bedre end dem, så spiller de med en trebackkæde - og når de er favoritter, så spiller de med en firebackkæde. Så vi har forberedt os på lidt af det hele", siger Hoff Thorup.

Trebackkæden bliver ofte til fem nede bagved for slovakkerne, når holdet forsvarer.

Profilen Andreas Schjelderup har rosende ord til overs for den slovakiske modstander og er ligeledes opmærksom på den taktiske fleksibilitet, danskerne vil blive mødt af.

"Vi forventer at komme til at møde et hold, der står i en fembackkæde og kan være kompakte at spille mod. Det er et godt hold med fine spillere på flere positioner, men forhåbentligt får vi spillet en god kamp", siger Schjelderup.

Opgøret spilles i slovakiske Trnava torsdag klokken 21.