Declan Rice før Conference League-finale: Det er en unik mulighed

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Declan Rice før Conference League-finale: Det er en unik mulighed
Declan Rice vil gøre alt for at vinde Confernce League.
Declan Rice vil gøre alt for at vinde Confernce League.Profimedia
Vinderen af Conference League bliver enten West Ham eller Fiorentina. West Ham-stjernen Declan Rice ved, hvor meget det vil betyde for spillere, fans og klubben, hvis det lykkes for englænderne at vinde finalen.

West Ham har haft en undervældende sæson i Premier League, hvor London-klubben kun med nød og næppe sikrede overlevelsen i de sidste spillerunder.

Til gengæld har de leveret stort i Europa Conference League, hvor de blandt andet i løbet af turneringen har spillet mod både Viborg og Silkeborg.

Nu er hovedstadsklubben klar til en europæisk finale efter en semifinalesejr over AZ Alkmaar. West Hams helt store profil Declan Rice glæder sig enormt meget til onsdagens finale mod Fiorentina.

"Jeg synes, det er en unik mulighed, som vi har fået, og som vi virkelig gerne vil gribe." fortæller Declan Rice til West Hams hjemmeside og fortsætter:

"Jeg tror, det vil være min største præstation i fodbold indtil videre. Det tror jeg, det ville være for mange af os. Jeg tror at vinde et trofæ som dette med West Ham, giver enhver spiller en ny og stor status i klubben i fansenes øjne. Noget som vil blive husket.”

En kamp med meget på spil

Ifølge bookmakerne bliver kampen mellem West Ham og Fiorentina meget jævnbyrdig. West ham har dog haft en halvanden uges kamppause siden sidste spillerunde blev afviklet i slutningen af maj. Fiorentina spillede dog så sent som i weekenden, hvor de slog Sassuolo med 3-1.

Selvom begge klubber går hårdnakket efter trofæet, så er det nok mindst lige så meget goderne ved en finalesejr, der lyder fristende. Ingen af de to hold har nemlig kvalificeret sig til en europæisk turnering efter sommer, så deres eneste chance for et nyt Europa-eventyr, er ved at vinde onsdagens finale.

Du kan følge kampen her.