Aaron Ramsey skifter til barndomsklubben Cardiff efter at have forladt Nice

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aaron Ramsey skifter til barndomsklubben Cardiff efter at have forladt Nice

Aaron Ramsey har været anfører for Wales, siden han var 20 år gammel.
Aaron Ramsey har været anfører for Wales, siden han var 20 år gammel.Reuters
Den walisiske anfører Aaron Ramsey har forladt Nice efter gensidig aftale, meddelte Ligue 1-klubben lørdag, og Cardiff City annoncerede, at han vender tilbage til sin barndomsklub.

Ramsey spillede 22 kampe for Cardiff som teenager og yderligere seks på lån fra Arsenal i 2011. Han er stadig The Bluebirds' yngste spiller.

Den nu 32-årige midtbanespiller spillede også for Cardiff i deres nederlag til Portsmouth i FA Cup-finalen i 2008, før han vandt turneringen tre gange med Arsenal.

Senere tilføjede han en Serie A-titel og en Coppa Italia i en skadesplaget periode hos Juventus og løftede den skotske pokal på lån hos Glasgow-giganterne Rangers, før han sluttede sig til Nice.

Han har spillet i Europa League-finaler med Arsenal, for hvem han spillede over 350 kampe, og Rangers og for Wales ved to EM-slutrunder og en VM-slutrunde.

Men nu er han tilbage i Cardiff, som spiller i den næstbedste engelske fodboldrække Championship, efter rapporter om, at han havde afvist et lukrativt tilbud om at fortsætte sin karriere i Saudi-Arabien.

"Det føles utroligt endelig at være tilbage her," siger Ramsey til Cardiffs hjemmeside.

"Jeg har altid tænkt, at jeg en dag ville komme tilbage, og nu er det det perfekte tidspunkt at gøre det på.

"At være tilbage med min familie og omkring kendte ansigter er bare fantastisk, så jeg er glad for at være tilbage her nu. Det har jeg savnet meget det sidste års tid, så det var vigtigt for mig at være tilbage omkring dem.

"Jeg er selvfølgelig Cardiff City-fan, og jeg har set dem i årenes løb, siden jeg var væk, og vi har haft nogle nedture, men også nogle store opture, hvor vi har været i Premier League og repræsenteret Cardiff på den store scene."

Han tilføjede: "Det er mit mål - at prøve at hjælpe mine holdkammerater og denne klub med at komme tilbage til toppen."

Den tidligere Arsenal-spiller ankom til det franske hold i august sidste år på en fri transfer og fik 34 kampe, hvor han scorede en enkelt gang.

Ramsey, der taler flydende walisisk, blev den yngste anfører nogensinde for Wales' landshold i 2011 i en alder af 20 år og fik 82 landskampe.

Han var en del af det walisiske hold, der nåede semifinalen ved EM i 2016 og deltog ved VM i Qatar sidste år.