Reservespækkede Manchester City går pletfrit igennem gruppespillet: Leipzig sejrer også

Oscar Bobb fejrer Man Citys fordobling af føringen mod Crvena zvezda i det 62. minut.AFP
Manchester City blev den kun anden engelske klub i UEFA Champions Leagues historie, der har vundet alle seks gruppekampe i en enkelt sæson, da de vandt 3-2 over Crvena Zvezda i deres sidste kamp i gruppespillet.

Da alle placeringer i gruppe G var givet på forhånd, var kampen en dødsejler for begge hold. Med en rekord på spil for City, var der dog lidt tænding at hente. Pep Guardiola stillede op i en eksperimenterende opstilling, der blandt andet bestod af den 20-årige debutant Micah Hamilton.

Den unge spiller, der har været i klubben, siden han var ni år gammel, lod sig ikke mærke af situationen og markerede sin store dag med stil, da han trak ind i banen og sendte en afslutning op i nettaget bag Omri Glazer.

Crvena Zvezda havde selv et ungt vidunderbarn i den 17-årige Kosta Nedeljkovic, som var opsat på at komme på måltavlen, men han fejlede, hvor Hamilton havde succes, da han kun kunne krølle et forsøg centimeter forbi stolpen.

City sad aldrig rigtig komfortabelt på deres etmålsføring, men i Hamilton havde de en mand, der var fast besluttet på at blive dobbelt målscorer.

Det var han også tæt på at gøre få minutter efter pausen, da han denne gang fra venstre side, trak ind til sin foretrukne højre fod og drejede en drilsk afslutning en hårsbredde fra stolpen.

City skulle ikke vente meget længere, før føringen blev fordoblet, og igen var det en af deres kommende stjerner, der stod bag, da Oscar Bobb kom i feltet, før han placerede et skud i det nederste hjørne og tilsyneladende afgjorde kampen.

Statistik for kampen
Statistik for kampenFlashscore

Men Crvena Zvezda havde andre idéer, og fik skabt en spændende afslutning, da et flot sammenspil mellem Osman Bukari og Hwang In-Beom resulterede i, at sidstnævnte sparkede sit første Champions League mål nogensinde i kassen.

Det var dog kun en midlertidigt opblomstring for værterne, som snart var bagud med to mål igen, da Nasser Djiga fældede Hamilton i feltet, og Citys glemte mand, Kalvin Phillips, trådte frem til pletten og scorede sit første mål for klubben.

Det viste sig i sidste ende at være afgørende, da Aleksandar Katai reducerede for Crvena Zvezda i overtiden, men det mål viste sig at være nytteløst i det forhold til det endelige udfald. City holdt fast og sikrede sig den anden sejr på få dage og rundede gruppespillet af med seks sejre ud af seks mulige.

Flashscore Man of the Match: Micah Hamilton (Manchester City)

Klik her for at se alle statistikkerne fra kampen.

Leipzig slutter af med en sejr

RB Leipzig slog Young Boys 2-1
RB Leipzig slog Young Boys 2-1AFP

Emil Forsbergs sejrsmål i anden halvleg hjalp RB Leipzig med at udbygge deres sejrsstime på hjemmebane til fem kampe, da Bundesliga-holdet sluttede deres Champions League-gruppekampagne med en 2-1-sejr over Young Boys.

Yussuf Poulsen fik de første 74 minutter, og fik en advarsel kort inden.

Se alle statistikkerne og læs en fuld rapport her.