Jublende Real Madrid-træner efter sejr på Stamford Bridge: Vi måtte slide hårdt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jublende Real Madrid-træner efter sejr på Stamford Bridge: Vi måtte slide hårdt

Real Madrid er klar til endnu en semifinale efter sejr over Chelsea.
Real Madrid er klar til endnu en semifinale efter sejr over Chelsea.ADRIAN DENNIS/AFP
Carlo Ancelotti er kommet et skridt nærmere trænerkarrierens femte Champions League-triumf, efter at hans Real Madrid-spillere modstod Chelseas desperate angrebsbølger på Stamford Bridge tirsdag aften.

Real Madrid kom til London med et 2-0-forspring og vandt returkampen med de samme cifre efter to Rodrygo-scoringer. Det var dog ikke uden besvær, for især før pausen var Chelsea nærgående. Det anerkender Ancelotti da også.

"Det blev en kamp, hvor vi skulle slide hårdt for at vinde. Det overrasker os ikke, når vi møder Chelsea i en så vigtig kamp. I starten voldte de os problemer i vores venstre side, men det fik vi løst", konstaterer han ifølge UEFA's hjemmeside.

"I sidste ende var det en meget komplet præstation. Vi ramte et højt niveau og var især solide i forsvaret. Det her er et resultat, vi gjorde os fortjent til, og vi er alle lykkelige", siger Carlo Ancelotti.

For Chelsea blev kampen endnu et kapitel i historien om en totalt mislykket sæson.

Selv om det før pausen lykkedes at presse Real Madrid, endte det med det fjerde nederlag på stribe. Ikke mindst fordi det dyre hold fortsat har store problemer med at lave mål.

"Min følelse er, at vi spillede godt og havde mange chancer - i hvert fald flere og bedre end dem. Men fodbold handler om at udnytte sine chancer, og det gjorde vi ikke", siger midtbanemanden Conor Gallagher ifølge uefa.com.

"Vi sendte spillere frem, og de fangede os på kontrastød et par gange, hvilket er risikoen. Alle er skuffede, men kampen var en stor forbedring i forhold til vores seneste præstationer", mener han.

Med nederlaget er Chelseas sæson reelt overstået. Holdet er ude af alle pokalturneringer og kan ikke nå noget i den hjemlige liga.

Real Madrid skal i semifinalen møde enten Manchester City eller Bayern München, der spiller returkamp onsdag. Englænderne har et 3-0-forspring med fra første kamp.