Jacob Neestrup følte sig provokeret over håndteringen af tordenvejret: Det er en skandale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jacob Neestrup følte sig provokeret over håndteringen af tordenvejret: Det er en skandale

Jacob Neestrup var langt fra tilfreds med, at kampen mod Rakow blev startet midt i et tordenvejr.
Jacob Neestrup var langt fra tilfreds med, at kampen mod Rakow blev startet midt i et tordenvejr.Claus Bech/Ritzau Scanpix
Det er bestemt ikke alle steder, at der bliver spillet fodbold i kraftigt tordenvejr. Det var dog tilfældet i FC Københavns Champions League-kvalifikationskamp i Polen tirsdag.

"Det provokerede mig dybt, at kampen blev startet med det tordenvejr, der var."

Ordene kommer fra Jacob Neestrup, der på pressemødet efter tirsdagens 1-0-sejr over Rakow Czestochowa rettede hård kritik mod UEFA og kampens dommertrio, der ifølge FCK-træneren burde have udskudt opgøret på grund af tordenvejr.

"Var det sket i Danmark, havde jeg bedt spillerne om at gå direkte i spillertunnellen."

"Hjemme i Danmark har vi haft eksempler på folk, der bliver ramt af lynet, og jeg synes, det er mangel på ansvar, at dommertrioen og UEFA ikke holdt kampen i 10 til 15 minutter. Det må jeg ærlig talt sige," lyder det kontant fra FCK-træneren.

Neestrup understregede desuden, at FCK-lejren forsøgte at råbe op om tordenvejret, der begyndte lige op til kampstart og varede ved et stykke ind i første halvleg.

FCK-stopperen Nicolai Boilesen er også uforstående over for den fra officielt hold manglende ageren på tordenvejret.

Den garvede forsvarsspiller kunne fra spillerbænken konstatere, at der overhovedet ikke blev taget hånd om situationen.

"Jeg synes, det er en skandale. Det lød som om, der var sket en eksplosion på stadion på et tidspunkt."

"De blev ved med at sige, at de holdt øje med det, men hvad holdt de øje med? De havde ikke styr på en skid for at være helt ærlig," siger Boilesen efter kampen.

Efterfølgende svarede den 31-årige stopper meget klart på, hvorvidt det føltes som om, at økonomi blev vægtet over spillernes sikkerhed.

"Det synes jeg, at det gjorde. Selv os, der sad ude på bænken, synes, det var totalt uforsvarligt, og vi havde ikke en gang lyst til at sidde der."

"Det er en lortesituation at sætte spillerne i, for hvis vi havde valgt at sige, at vi ikke ville spille, hvad var der så sket," spørger Boilesen.

Ifølge Jacob Neestrup havde FCK allerede inden kampen kalkuleret med, at opgøret kunne blive udskudt eller stoppet undervejs som følge af det tordenvejr, der var udsigt til.