Højspænding i FCK-gruppe efter forrygende remis mellem Galatasaray og United

Garnacho rammer målet til 1-0 på Rams Arena.
Garnacho rammer målet til 1-0 på Rams Arena.Profimedia
Manchester United var forud for kampen mod Galatasaray i overhængende fare for at ryge ud af Champions League, men fik et boost før kampstart, da Rasmus Højlund ikke bare blev meldt kampklar, men også i startopstillingen. Han gjorde ikke det store væsen af sig, men det gjorde selve kampen, der endte 3-3 efter et rent chancehav.

Rams Park i Istanbul var blevet blødt igennem af regn gennem flere timer, og det var tydeligt at se på spillet, som man dog kunne gå ud fra passede gæsterne fra Manchester bedst.

Og allerede efter ti minutter kom de såmænd også foran, da Højlund med ryggen mod mål sendte bolden videre til Bruno Fernandes, som servicerede den formstærke Alejandro Garnacho, der tævede bolden højt op i Galatasarays nettag. Og det blev hurtigt værre for tyrkerne.

Der skulle nemlig ikke gå mere end otte minutter til, før Bruno Fernandes helt udækket kunne fyre kanonen af fra 25 meter og fordoble føringen i samme hjørne, Garnacho netop havde placeret bolden i, og Rams Arena havde hermed fået sig en gedigen mavepuster.

De fik noget af luften tilbage, da Hakim Ziyech med et listigt frispark i det fjerne hjørne fikserede André Onana, og dermed skaffede Galatasaray en ganske fortjent reducering.

Værterne pressede hårdt på, og troede sig på 2-2 fem minutter inden pausen, men Mauro Icardi var snært offside i situationen, og United holdt føringen til pausen.

Speederen blev holdt nede i anden halvleg

Ti minutter inde i anden halvleg kom de også på 3-1, da Scott McTominay sendte bolden i nettet, i en situation, hvor han nød godt af, at Galatasarays forsvar koncentrerede sig om Højlund, der kort efter blev skiftet ud.

Men Ziyech reducerede endnu engang kort efter på endnu et frispark, som Onana fedtede klodset ind i eget net.

Nu boblede det igen for alvor på Rams Arena, og det kogte helt over, da det efter 70 minutter blev 3-3.

Kerem Aktürkoğlu fik bolden i medløb i højresiden og hamrede den uden så mange  betænkeligheder forbi Onana. Skulle United endnu engang møde deres CL-undergang i Istanbul?

Det regnede med chancer på tværs af banen, som det regnede fra oven, og kampen virkede langtfra færdig.

Victor Nelsson kom på banen i slutfasen for at styrke tyrkernes hovedspil, mens United tiltagende desperat jagtede føringen.

Den var de også millimeter fra at få, da en storspillende Bruno Fernandes sendte et langskud på ydersiden af stolpen.

Trods et ocean af chancer i begge ender endte det dog uafgjort efter en fremragende fodboldkamp i "Helvede", og spændingen lever dermed i den grad fortsat i FCKs gruppe, hvor de danske mestre kan komme på andenpladsen i gruppen med point i München.