FCK-træner: "Vi må aldrig ramme så dårligt et niveau igen"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-træner: "Vi må aldrig ramme så dårligt et niveau igen"

FCK-træner: "Vi må aldrig ramme så dårligt et niveau igen"
FCK-træner: "Vi må aldrig ramme så dårligt et niveau igen"Claus Fisker/Ritzau Scanpix
FC Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, er uforstående over for, hvordan hans mandskab onsdag aften kunne komme så meget på glat is mod islandske Breidablik, som det var tilfældet i den første halve time af Champions League-kvalifikationskampen.

For godt nok endte FCK med at vinde 6-3 og avancere med samlet 8-3, men det danske hold viste sig fra sin dårlige side til en start. Islændingene tog føringen, og FCK var på hælene og i alvorlig fare for at komme yderligere bagud.

"Starten af kampen var et lavpunkt for mig. Jeg blev ramt på min faglige stolthed, må jeg indrømme. Jeg håber og forventer, at vi aldrig nogensinde igen i min FCK-tid rammer et så dårligt niveau". Det har cheftræneren og spillerne et samlet ansvar for.

"Deres mål rystede os, må vi erkende, og det blev ikke bedre i de næste 20 minutter. Vi kan jo ikke vente på, at vi scorer et mål for at komme i gang bagefter."

"Jeg blev ramt på min faglige stolthed, for vi gjorde ikke det, vi skulle med og uden bolden. En ting er nogle tekniske fejl, men FCK skal præsentere sig på en meget, meget bedre måde, end vi gjorde", siger Jacob Neestrup.

FCK-træneren sætter også sig selv under lup.

"Jeg skulle helt sikkert have gjort noget anderledes inden kampen. Når et hold går ud og præsterer, som vi gjorde, så skal træneren være den første, der kigger på sig selv, og det skal jeg nok gøre", siger Jacob Neestrup.

Han ændrede kampen efter en halv time ved at tage midtbaneslideren William Clem ud og smide den rapfodede kantspiller Elias Achouri ind. Otte minutter efter indskiftningen førte FCK 3-1.

FCK-spillerne Kevin Diks og Rasmus Falk er enig med deres cheftræner i, at begyndelsen af opgøret mod islændingene var under al kritik.

"Det var en uacceptabel måde, vi indledte kampen på. Vi var ikke disciplinerede, og så får man det svært mod et hvilket som helst hold. Hvis de havde været lidt skarpere, så havde de også scoret til 2-0, men i stedet udlignede vi til 1-1 lidt ud af ingenting", siger Kevin Diks.

Rasmus Falk supplerer:

"Vi skal være helt klar fra start i den her slags kampe, for så dårlige er et hold som Breidablik ikke. Vi ender med at have slået dem i begge kampe, men vi må ikke lukke tre mål ind på hjemmebane. Det var ikke godt nok, og der er noget, vi skal have snakket om", siger Rasmus Falk.

Allerede på tirsdag venter næste opgave i Champions League-kvalifikationen, når Sparta Prag gæster Parken. Inden det får FCK på besøg af Randers i Superligaen på lørdag.