FCK-træner ser Champions League som altdefinerende

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-træner ser Champions League som altdefinerende

FCK-træner ser Champions League som altdefinerende
FCK-træner ser Champions League som altdefinerendeScanpix
Champions League-deltagelse er alfa og omega for FC København.

Det siger klubbens cheftræner, Jacob Neestrup, på pressemødet forud for tirsdagens returkamp mod Sparta Prag i turneringens tredje kvalifikationsrunde.

"Det er altdefinerende. Vi har en målsætning og en klar ambition om at spille Champions League, og det har vi muligheden for.M uligheden er rigtig meget til stede, og det er meget op til os selv, så det er det eneste, der tæller lige nu," siger FCK-træneren.

Det første opgør mellem FCK og Sparta Prag sluttede 0-0, og dermed er det helt åbent inden skæbnekampen i Prag tirsdag aften.

Trækker FCK det længste strå, går klubben videre til playoffrunden, som er det sidste led før gruppespillet.

I den forgangne sæson lykkedes det FCK at kvalificere sig til den prestigefyldte turnering.

Dengang var Jacob Neestrup assistenttræner, og selv om han tirsdag står med det fulde ansvar, er fornemmelsen i kroppen den samme som for et år siden.

"Jeg har det, som jeg havde det sidste år. Dengang betød det meget for mig, at FCK kvalificerede sig til Champions League, og det gør det også nu, hvor jeg er cheftræner, "siger FCK-træneren.

Betydningen af at komme med i Champions League er også stor hos hovedstadsklubbens anfører, Viktor Claesson, der ser turneringen som det ultimative mål.

"Det er det at være med i Champions League, man spiller for. Det er det ultimative. Vi vinder Superligaen for at kunne gå efter at komme med i Champions League," siger Claesson.

Den svenske offensivspiller mener desuden, at det vil være en skuffelse for FCK, hvis muligheden for at nå Champions League-gruppespillet smuldrer tirsdag.

"Selvfølgelig vil jeg blive skuffet. Det er vores mål at komme i Champions League, så vi skal blive skuffede, hvis vi ryger ud i morgen (tirsdag, red.)," fastslår FCK-kaptajnen.

Tirsdagens skæbnekamp fløjtes i gang klokken 19 på Stadion Letna i Prag.