FC København får perfekt generalprøve på CL-brag med storsejr over Randers

FC København får perfekt generalprøve på CL-brag med storsejr over RandersClaus Bech/Ritzau Scanpix
FC København fik den perfekte generalprøve på deres Champions League kvalifikation mod Sparta Prag tirsdag aften, da de lørdag eftermiddag viste storform i en 4-0 sejr over Randers i København

FC København fortsatte sin fornemme start på sæsonen, da mandskabet lørdag overlegent slog Randers med 4-0 i tredje runde i Superligaen i et opgør, der var så godt som afgjort efter 30 minutter.

Selv om forhåndsfavoritterne startede sløvt, fandt Jacob Neestrups tropper hurtigt momentum, og især offensiven var endnu en gang sprudlende.

FCK førte 3-0 efter en halv time og tankede med den sikre sejr selvtillid før mødet med Sparta Prag i Parken tirsdag i tredje runde af Champions League-kvalifikationen.

FCK fik sin tredje sejr ud af tre mulige, mens Randers fortsat har sin første sejr til gode.

Randers kom ellers bedst ud af starthullerne og tog initiativet foran den flotte kulisse i nationalarenaen. Det fik hjemmeholdet til at begå fejl til at begynde med.

FC København - Randers
FC København - RandersFlashare

Selv om gæsterne var ovenpå, kom FCK foran med 1-0 efter ni minutter, da Rasmus Falk flot fandt Diogo Goncalves, der scorede sit tredje sæsonmål.

Efter føringsmålet fandt værterne melodien og kontrollerede opgøret, hvor de fandt rummene mellem forsvaret og midtbanen hos Randers gang på gang.

Det store mellemrum hos gæsterne blev straffet efter 23 minutter, hvor Rasmus Falk igen var på spil og lagde en skærende aflevering gennem banen til Roony Bardghji, og svenskeren svigtede ikke.

Blot fire minutter senere lukkede FCK ret beset kampen, da Diogo Goncalves blev dobbelt målscorer med sin tredje straffesparkscoring i tre kampe.

FCK's nyerhvervelse Mohamed Elyounoussi fik sin debut fra anden halvlegs begyndelse til store klapsalver, og hjemmeholdet blot fortsatte sin dominans.

Gæsterne havde ikke meget at skyde med, og det fik også FCK-cheftræner Jacob Neestrup til at spare flere profiler.

Med under en halv time igen blev det 4-0, da Kevin Diks headede bolden i netmaskerne, inden Nicolai Boilesen fik sit comeback efter en længere skadespause til stor jubel.