Antonio Rüdiger kan slet ikke genkende det nuværende Chelsea-mandskab

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Antonio Rüdiger kan slet ikke genkende det nuværende Chelsea-mandskab

Antonio Rüdiger kan slet ikke genkende det nuværende Chelsea-mandskab
Antonio Rüdiger kan slet ikke genkende det nuværende Chelsea-mandskabProfimedia
Onsdag står den tyske midtstopper Antonio Rüdiger overfor sin gamle arbejdsgiver Chelsea. Fem sæsoner blev det til for Rüdiger i London, der sidste sommer skiftede til Real Madrid på en fri transfer hvilket ikke gav London-klubben nogen transferindtægt.

Netop transfersummer har været synonym med Chelsea i mange år og i særdeleshed det sidste. Forud for mødet i Champions League onsdag aften blev Rüdiger også forholdt Chelseas gøren og laden på transfermarkedet.

"Det har ændret sig meget, og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg kan forvente... Det ligner ikke meget det hold, jeg spillede for”, sagde Rüdiger til den spanske avis Marca som også spurgte ind til tyskerens forventninger til opgøret.

“Jeg forventer kvalitet, for det er meget gode spillere. Det bliver ikke en let kamp, men vi er Real Madrid”, svarede Rüdiger retorisk.

Presset er ikke blevet mindre efter skiftet fra Chelsea til Real Madrid. Det lever tyskeren dog ganske fint med.

“I Madrid er man under pres, selv når man tager bilen for at køre til træninganlægget. Men jeg siger det som noget positivt, for jeg kan godt lide at have den slags pres i mit liv, jeg ville ikke ønske at leve uden det”, sagde Rüdiger og uddybede: “Madrid er ikke for alle, men jeg ville gerne prøve det og blive succesfuld her”.

Den 30-årige Antonio Rüdiger er nærmest gnidningsfrit gledet ind på holdet i Madrid og det er der er særlig grund til, siger han.

“Du skal være klar over din rolle på holdet. Og jeg kender min rolle. Og jeg har intet at klage over i den henseende. Hvordan skulle jeg kunne klage, hvis klubben har haft succes på denne måde år efter år! Jeg går ud på banen og gør mit arbejde”.

Også i Champions League er der begyndt at blive snakket om tiltag omkring afviklingen af kampene i forbindelse med ramadanen. 

Rüdiger er muslim men mærker ingen problemer desangående.

“Ikke mig, jeg er vant til det. Jeg spiser eller drikker ikke noget, jeg overholder det til punkt og prikke”, men indrømmer dog at det kan være drilsk ind i mellem: “Det er ikke let, men man træner. Det er et af de vigtigste våben jeg har, min mentalitet, og i sidste ende er det ikke noget problem for mig at overholde ramadanen".